Skandal u Poljskoj: Svećenici organizirali razvratno druženje s muškom prostitutkom

Užasan skandal upravo potresa Poljsku. Naime, katolički svećenici su organizirali razvratno druženje s muškom prostitutkom.

Kako je to jučer prenio portal net.hr, svećenici iz župe Blažene Djevice Marije Anđeoske u Dąbrowe Górnicze organizirali su razvratan tulum na koji su pozvali mušku prostitutku.

Nesretnika su očito toliko seksualno iskorištavali da je u jednom trenutku pao u nesvijest, a kada je na mjesto incidenta stigla hitna pomoć, odbili su pustiti liječnike u prostoriju!

“Nekoliko svećenika naručilo je mušku prostitutku. Događaj koji je organizirao kler bio je isključivo seksualne naravi. Sudionici su pritom uzimali tablete za potenciju”, kazala je novinaru poljskog lista “Gazete Wyborcze” neimenovana osoba upoznata s pozadinom skandaloznog slučaja.

“Pozvani gost je izgubio svijest, a tada je jedan od sudionika zabave pozvao hitnu pomoć. Međutim, kada su stigli liječnici, svećenici ih nisu htjeli pustiti.

Zato su medicinski djelatnici pozvali policiju te je tek nakon intervencije redarstvenika pružena liječnička pomoć onesviještenom čovjeku”, prenio je taj poljski novinar.

Tužiteljstvo u Dąbrowi Górniczi u međuvremenu je odlučilo pokrenuti istragu, a prema riječima glasnogovornika Okružnog tužiteljstva, postupak se vodi “u kontekstu nepružanja pomoći osobi kojoj prijetila neposredna opasnost od gubitka života ili teškog oštećenja zdravlja”.

Za događaj su se, naravno, zainteresirali i tamošnji crkveni čelnici. Osnovano je povjerenstvo koje će pokušati hitno razjasniti okolnosti incidenta, a da je policija doista intervenirala u noći s 30. na 31. kolovoza, novinarima je potvrdio i stariji policijski narednik Kamil Szydłowski.

NAJNOVIJE!