Tinejdžeru izgorjelo 80 posto tijela zbog TikTok izazova

16-godišnjem tinejdžeru je izgorjelo 80 posto tijela zbog opasnog TikTok izazova u koji se upustio. Sve je pošlo po zlu kada je došlo do eksplozije.

TikTok, društvena mreža s mnogo savjeta, trikova i nažalost vrlo opasnih izazova. Tinejdžeri, influenceri i drugi korisnici često se utrkuju u ispunjavanju popularnih “izazova” u kojima često riskiraju svoje živote.

Stručnjaci su nebrojeno puta upozoravali na one koji ostavljaju negativne posljedice po zdravlje, no čini se da granica više ne postoji.

Mrežama kruži novi izazov TikToka, koji je 16-godišnjeg Masona Darka iz Sjeverne Karoline doveo u tešku situaciju. Zadobio je opekline koje su mu zahvatile 80 posto tijela.

Mason i njegovi prijatelji htjeli su napraviti improviziranu baklju sa sprejom i upaljačem. Sve je pošlo po zlu kada je došlo do eksplozije koja je u plamenu progutala tinejdžere.

“On je neprepoznatljiv. Neprepoznatljiv”, rekla je medijima Holly Dark, majka tinejdžera. Kad je došlo do eksplozije, Mason je skočio u obližnju rijeku kako bi ublažio opekline, ali je izronio pougljenjene kože.

Oba su poteza završila pogoršanjem njegovog stanja: pretrpio je opekline trećeg stupnja i bio je izložen velikom riziku od infekcije riječnom vodom.

“Kako je izgledao kad su ga ta djeca vidjela kad je prvi put ušao, od onoga kako izgleda sada je 100 puta drugačije”, rekla je mladićeva majka.

Mason je već bio podvrgnut nekoliko operacija za presađivanje kože. Tinejdžer, inače nogometaš, sljedećih šest mjeseci trebao bi provesti u Centru za opekline.

NAJNOVIJE!