Tri djevojčice su na terasi držale papirić s natpisom “upomoć”: Za to vrijeme u stanu se događao horor

Talijanska policija uhitila je 25. studenog u regiji Kalabrije muškarca (47) osumnjičenog za obiteljsko nasilje. Policajci su primili poziv u pomoć i brzo stigli do kuće žrtve koju je muž tukao.

Pijani suprug nije joj dopuštao da izađe iz stana i ode na posao.

Kada su policajci stigli ispred stana, na terasi su vidjeli tri djevojčice koje su im vikale: “dođite, mi smo ovdje”, a jedna od njih držala je bijeli papir na kojem je pisalo “upomoć”.

Policija je u tom trenutku locirala i identificirala muškarca koji je već imao zabranu prilaska supruzi. On je, u očitoj psihofizičkoj pogubljenosti uslijed konzumiranja alkohola, izgovarao besmislene rečenice.

U stanu su bile i tri žrtvine kćeri od 8, 10 i 12 godina. Upravo je najmlađa djevojčica, vidjevši da joj otac opet tuče majku, uzela mobitel i pozvala pomoć.

Kako prenose mediji, žena je napadnuta iz bizarnih razloga, odnosno traženja da pokupi pepeo s cigarete koju je muškarac namjerno bacio na tlo.

I dok je žena pričala policiji o premlaćivanjima koja je pretrpjela i drugom psihičkom zlostavljanju – zajedno s uvredljivim jezikom i prijetnjama smrću – njezine su kćeri policajcima pokazale poznati komunikacijski signal za pomoć.

U pitanju je signal rukom: osoba koja je u opasnosti treba da ispruži dlan, savije palac, a potom i ostale prste. To je jasan signal da je toj osobi potrebna pomoć.

Prema rekonstrukciji, uhićeni je suprugu iz raznih i uzaludnih razloga tukao, vukao za kosu i šakama u glavu, a nije joj dopuštao ni da posjeti obitelj.

Nasilju su svjedočile njihove kćeri koje su se uvijek skrivale u njihovoj sobi.

NAJNOVIJE!