NaslovnicaVijestiTrudnica je prije poroda objavila ovu sliku: Samo nekoliko sati kasnije više...

Trudnica je prije poroda objavila ovu sliku: Samo nekoliko sati kasnije više nije bila živa

Trudnica je prije poroda na Facebooku objavila sliku na kojoj izgleda radosno zbog dolaska bebe na svijet. Samo nekoliko sati kasnije je preminula!

Kelli Tyler (35) iz Oklahome otišla je u rodilište gdje je umrla nakon što joj je voda ušla u krv tijekom poroda. U svojoj posljednjoj objavi na Facebooku podijelila je svoje uzbuđenje zbog dolaska bebe na svijet, samo nekoliko sati prije nego što je umrla.

“Useljavamo se!!!”, napisala je na Facebooku uz sliku iz bolnice na kojoj se smiješi kameri u crnoj haljini okružena svim svojim osobnim stvarima.

Kellina majka Julie Roach kaže da je katastrofalna komplikacija lišila njene unuke nevjerojatne majke.

“Bol gubitka kćeri je neopisiva. Ne postoje riječi kojima bih to opisala”, rekla je Kellina mama.

Trudnica slika prije poroda
Foto: Facebook

Liječnici su je dva sata oživljavali

U intervjuu za KFor, Julie je rekla da su liječnici neumorno radili dva sata pokušavajući oživjeti Kelly, ali su na kraju morali prihvatiti da je nema.

“Amnionska tekućina ušla je u Kellin krvotok i ona je gubila više krvi nego što je mogla unijeti. Dolazila bi k svijesti otprilike minutu, a zatim se ponovno onesvijestila. Izlijevanje amnionske tekućine u krvotok iznimno je rijetko, ali ishod je gotovo uvijek smrtonosan.”, objasnila je.

Embolija amnionskom tekućinom jedan je od vodećih izravnih uzroka smrtnosti majki u Sjedinjenim Državama. Nastaje kada amnionska tekućina uđe u krvotok te uzrokuje kolaps srca i pluća. Također uzrokuje da se krv ne zgrušava.

– Ne mogu dovoljno zahvaliti liječnicima i medicinskim sestrama koji su učinili sve da je spase – rekla je majka.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare