Tucker Carlson prozvao transhumaniste koji ‘misle da su Bog’

Tucker Carlson kritizirao je na Svjetskom summitu vlada (WGS) transhumaniste koji vjeruju da su oni Bog i da “tehnologijom mogu stvoriti bolje ljudsko biće”.

U raspravi na Samitu svjetskih vlada 2024. u Dubaiju, gdje je Carlson govorio o svom viralnom intervjuu s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, bivši voditelj Fox Newsa rekao je da je poniznost znak mudrosti i da su transhumanisti koji misle da su “oni Bog” “vrlo opasno” i “ubit će mnogo ljudi.”

“Mudrost raste iz spoznaje da nisi Bog”, rekao je.

“I u Sjedinjenim Državama smo imali razdoblje u kojem smo vodili raspravu o tome jesu li neke religije dobre, a neke loše.”

“Reći ću vam svoje stajalište o tome, a to je okorjelo gledište. To je iskren pogled. Ne dijelim svijet na muslimane, Židove, kršćane ili budiste. Dijelim svijet na ljude koji vjeruju da su Bog i ljude koji znaju da nisu”, nastavio je Carlson.

“A jedini ljudi kojima vjerujem su u drugoj kategoriji, jer to je početak mudrosti. Kada znate da niste Bog, da ne možete utjecati na svaku promjenu koju želite, [da] ne možete predvidjeti budućnost, da niste svemogući, tada je mnogo vjerojatnije da ćete donositi dobre odluke. Mudre, humane odluke.”

“Nasuprot tome, kada vjerujete da imate moć oblikovati svijet i druge ljude, kao što smo jutros čuli kroz, znate, biohakiranje .”

“Kada mislite da možete stvoriti bolje ljudsko biće pomoću tehnologije, vrlo ste opasni jer ne razumijete vlastite granice, a zbog toga ćete ubiti mnogo ljudi”, rekao je.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!