U Rumunjskoj pronađena djevojčica za kojom se tragalo 6 dana: Bila je zatvorena u kuću i silovana

Djevojčica (13) za kojom se tragalo šest dana pronađena je jučer u Rumunjskoj u kući muškarca, a nakon liječničkog pregleda utvrđeno je da je djevojčica silovana.

Tinejdžerica, čiji su roditelji za bilo kakvu informaciju o njoj ponudili nagradu od 10.000 eura, pronađena je u gradu Sziget Marmaciej, u kući muškarca (34) kojeg je navodno poznavala od ranije.

Navodno je osumnjičeni posjedovao njene eksplicitne fotografije, te ju je ucjenjivao.

Nakon šest dana intenzivne potrage helikopterima, dronovima i brodovima, djevojčicu je slučajno pronašao lokalni policajac, koji je djevojku zatekao u kuću.

Bila je zatvorena u kući u centru grada, a policajac je u nju ušao nakon što je jedan mještanin prijavio da mu se čini da je vidio djevojku.

Djevojčica je sjedila na madracu na podu

Policajac u civilu upao je u kuću i zatekao dijete kako sjedi na madracu na podu.

“Kad sam je našao, ustala je i potrčala mi u zagrljaj. Vidjelo se da je dijete uplašeno, traumatizirano. Kad sam je vidio, iskreno, srce mi je stalo. Nisam vjerovao da je tu… Bio sam presretan što sam je pronašao”, rekao je Florin Ciobanu, zapovjednik postaje u Szigetu.

Kako je izvijestila policija, osumnjičeni je odmah priveden.

“Još ne znamo je li djevojka tamo držana protiv svoje volje. Ne znamo je li ju on oteo ili je došla sama… Ipak, prve izjave govore da je pomalo i jedno i drugo“, rekao je Ciobanu.

Policija vjeruje da su se osumnjičenik i djevojčica poznavali od ranije. Prema nekim informacijama, komunicirali su porukama. Djevojka je osumnjičenom poslala eksplicitne fotografije, a on je potom zaprijetio da će sve objaviti.

Prvi liječnički nalazi pokazuju da je djevojka imala spolni odnos, ali još nije jasno je li ju osumnjičeni na to prisilio. Dakako, optužen je za silovanje, jer prema zakonu nisu dopušteni spolni odnosi s osobama mlađim od 16 godina, ako postoji 5 godina razlike u godinama.

NAJNOVIJE!