Udala se za muža koji je nakon 15 godina braka odlučio postati žena: Nazivaju me fanatikom jer to ne podržavam!

Žena iz Teksasa se udala za muža koji je nakon 15 godina braka odlučio živjeti kao žena. Zbog toga ona i njena obitelj snose strašne posljedice.

Tracy Shannon iz Teksasa, nazvana “trans udovicom” u intervjuu za Daily Wire govorila je o posljedicama “trans” pokreta i bivšem mužu koji je odbacio obitelj kako bi “živio transrodnim načinom života”.

Shannon u braku bila 15 godina i ima troje djece. No, kako kaže, njen sada bivši muž odbacio je obitelj kako bi u potpunosti živio “trans” životom i oblačio se kao žena.

Da njen muž uživa u oblačenju ženskih stvari Shannon je primijetila nakon četiri godine braka i jasno mu dala do znanja da joj takvo ponašanje nije ugodno. Ali njen suprug je nastavio.

Kazala je i kako je njen bivši suprug želio dojiti njihovu kćer, tvrdeći da pokušava “pomoći”.

“Ponudio je da je doji”, prisjetila se. “Stalno je to spominjao i vršio pritisak na mene. Rekla sam jasno ‘Ne,’ a on bi rekao ‘Mogu ti pomoći.’ Uvijek je bilo, ‘Pomažem ti,’ i ‘Pokušavam te razumjeti’”, kaže Shannon.

Osim što je htio dojiti, njen bivši muž napravio je i lažni trudnički trbuh s jako velikim grudima, ponovno se pravdajući kako je želi bolje razumjeti. Često je takav obavljao kućanske poslove iako se ona stalno protivila i molila ga da prestane. To je jako uznemirilo njihov sina koji je na kraju očev “trudnički trbuh” uništio škarama, prenosi Narod.hr.

Potajno je počeo uzimati hormone suprotnog spola

Njen bivši suprug nakon nekog vremena potajno je počeo uzimati hormone suprotnog spola, a njoj je rekao da mu niču male grudi kao nuspojava lijekova za opsesivno-kompulzivni poremećaj.

Kad je par krenuo s razvodom, Shannon je iskustvo sa sudovima u Teksasu, državi koja se smatra jednom od najkonzervativnijih u naciji, šokiralo. Naime, većina parnica na sudu počinjala je raspravom o “preferiranim zamjenicama”.

Dok su bili u braku, Shannon je djecu školovala kod kuće. No, nakon razvoda sud je potpisao zahtjev da se Shannon spriječi u školovanju njihove djece kod kuće. Djecu su potom prisiljavali na državnu školu.

Shannon je objasnila ipak da ju je najviše uznemirilo to kakav su utjecaj odluke njezina bivšeg supruga imale na njihovu djecu.

“Ukupno kod njih troje, bilo je šest pokušaja samoubojstva različitih stupnjeva ozbiljnosti te jedna hospitalizacija u ustanovi za mentalno zdravlje”, rekla je Shannon te dodala:

“A mene nazivaju fanatikom jer ne želim sudjelovati u svemu ovome, jer to ne podržavam”, kazala je. “Nekada smo štitili djecu, štitili smo obitelj i poštovali istinu.”

NAJNOVIJE!