Uhvaćeni Hamasovi teroristi priznali: Evo što su nam naredili da učinimo!

“Hamas nam je naredio da im zgnječimo glave i odsječemo ih [i] da im prerežemo noge”, rekao je. 

Nekoliko Hamasovih terorista uhvaćenih nakon napada na civile 7. listopada priznalo je tijekom ispitivanja da im je naređeno da sve pokolju, a jedan je terorist rekao da je dobio dopuštenje da siluje djevojčino tijelo. 

Napad te terorističke skupine ranije ovog mjeseca rezultirao je smrću više od 1.400 civila, uključujući Izraelce i državljane drugih zemalja, te otmicom oko 230 ljudi tijekom jednog od najsmrtonosnijih napada u povijesti Izraela.

Prema The Times of Israel, izraelske sigurnosne agencije objavile su snimke ispitivanja sedmorice terorista Hamasa. U jednom od videa, militant Hamasa zarobljen tijekom napada rekao je da su im naređenja bila da uđu u svaku kuću i pobiju sve, uključujući žene i djecu.

“Hamas nam je naredio da im zgnječimo glave i odsječemo ih [i] da im prerežemo noge”, rekao je.

Isti čovjek je također rekao da je bilo dopušteno da se oskrnavi leš mlade djevojke.

Drugi video koji su objavili Shin Bet i izraelska policija sadržavao je šest izvadaka iz ispitivanja Hamasovih Nukhba snaga odgovornih za masakr Izraelaca. Kao što je Jerusalem Post izvijestio 15. listopada, borbeni zrakoplovi izraelskih zračnih snaga uspješno su naciljali i ubili Bilala al Qadra, višeg zapovjednika Hamasovih specijalnih snaga Nukhba.

VIDI OVO: Istina o Hamasu koju svi trebaju znati: Ovo im je glavni cilj!

Dok su operativci izvodili napad na Izrael, viši zapovjednici Hamasa ostali su u skrovištima

U videu ispitivanja militanata Hamasa, jedan od terorista rekao je da će za ljude koji su vratili taoca u Gazu svaki dobiti 10.000 dolara i stan kao nagradu. Drugi muškarac je rekao da su imali naredbu da otimaju žene, djecu i starce i ubijaju mladiće.

Jedan od njih također je otkrio da su on i drugi zapalili dvije kuće, dok je drugi izjavio da je ustrijelio psa koji mu je prišao ispred kuće. Prema teroristima, dok su operativci izvodili napad na Izrael, viši zapovjednici Hamasa ostali su u skrovištima.

“Sigurnosne snage Države Izrael obračunat će se sa svim teroristima koji su sudjelovali u masakru 7. listopada”, objavili su Shin Bet i izraelska policija.

Kako je  izvijestio The Times of Israel , izraelska vlada prikazala je oko 43 minute snimke Hamasovog napada na Izrael za 200 pripadnika stranih medija. Vlada je odlučila podijeliti snimku kako bi otklonila “fenomen nalik poricanju holokausta koji se događa u stvarnom vremenu”.

Projekcija se odvijala u zatvorenoj vojnoj bazi, a novinarima nije bilo dopušteno snimati snimke prikupljene s kamera na tijelu Hamasovih terorista, društvenih mreža i drugih izvora.

NAJNOVIJE!