Upozorenje iranskog ministra obrane: Ovo očekuje svaku zemlju koja nam se suprotstavi

Već nekoliko dana se iščekuje napad Irana na Izrael, nakon što su Izraelci pogodili iranski konzulat u Siriji. Napad se dogodio.

“Ako se odgovori na naše napade, započet ćemo drugu fazu naše operacije”, poručio je iranski ministar odbrane Mohammad-Reza Ashtian.

“Svaka zemlja koja otvori svoj zračni ili kopneni prostor Izraelu za napad na Iran, dobit će od nas snažan odgovor”, upozorio je.

Libanon, Irak i Egipat objavili su da su zatvorili svoj zračni prostor za sve letove nakon iranskog napada dronovima na Izrael.

Iranska revolucionarna garda rekla je da je pokrenula napad na Izrael s desecima bespilotnih letjelica i projektila.

Oglasila se izraelska vojska: Objavili hitno priopćenje

“Kao odgovor na izraelski napad na iranski konzulat u Siriji, Zračne snage Revolucionarne garde pokrenule su napad s desecima bespilotnih letjelica i projektila na neke ciljeve na području cionističkog režima”, stoji u priopćenju.

Izraelska vojska objavila je da je Iran izveo napad bespilotnim letjelicama te da izraelske zračne i mornaričke snage prate bespilotne letjelice.

Bijela kuća je također objavila da je Iran pokrenuo zračni napad na Izrael i obećala snažnu potporu SAD-a sigurnosti Izraela.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!