VIDEO Japanac postao pas, a za to je potrošio 15.000 dolara: Nedavno je prošetao parkom!

Japanac je potrošio 2 milijuna jena, odnosno oko 15.000 dolara kako bi postao pas, a prije nekoliko dana je objavljen video iz parka.

Japanski entuzijast poznat samo kao Toco ostvario je dječački san potrošivši gotovo 15.000 dolara na hiperrealistični kostim psa škotskog ovčara.

Na svom YouTube kanalu, koji ima gotovo 30.000 pratitelja, Toco objavljuje videozapise u kojima se vidi kako nosi kostim u javnosti.

U kostimu šeta po parku, njuška druge pse i obavlja razne aktivnosti kao pravi pas, a sve kako bi ostvario svoju dugo željenu životinjsku iluziju. Zbog održavanja pseće iluzije, Toco ne govori ni u jednom videu.

“Sjećate li se svojih snova iz djetinjstva? Željeli ste biti heroj ili čarobnjak”, objasnio je Toco. “Ja sam oduvijek želio biti pas i šetati vani. Sada sam postao škotski ovčar i ostvario svoj san.”

Unatoč tome što se četveronožna verzija Toca ne ustručava pokazivati u javnosti kao popularna pasmina psa, njegova ljudska verzija ne želi dijeliti svoje hobije, posebno s kolegama. Toco je priznao da se boji osude i da ne želi pokazivati svoje lice.

Toco je prvi put izašao u punom kostimu za škotskog ovčara prošlog rujna u sigurnom okruženju svog dvorišta, no čak i tamo je osjećao nervozu i strah.

Hiperrealistični kostim, u kojem Toco živi svoje pseće fantazije, izradio je japanska tvrtka Zeppet, specijalizirana za izradu kostima za televizijske i filmske produkcije.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!