Zatekla je kćerku (16) mrtvu u krevetu: Liječnici imaju samo jedno objašnjenje

Majka je ujutro zatekla mrtvu 16-godišnju kćerku u krevetu. Liječnici misle da joj je u snu srce jednostavno prestalo kucati.

Naizgled potpuno zdrava tinejdžerka iz Velike Britanije je iznenada umrla u snu u svojoj obiteljskoj kući u Dagenhamu nakon što joj je srce “jednostavno stalo”, navodi se u istrazi, prenosi portal My London.

Amy Forde-Jury (16) je posljednji put vidjela njena majka navečer 22. studenog 2021. godine, kada je izgledala savršeno dobro, ali je sljedećeg jutra pronađena bez znakova života u svojoj spavaćoj sobi.

Unatoč dugoj obdukciji koja je uključivala niz testova, uzrok smrti nije utvrđen, a upisano je samo “iznenadna smrt odrasle osobe”.

Ona je mogla biti uzrokovana nepravilnim otkucajima srca. Na sudu je 17. lipnja rečeno da se ova vrsta aritmije javlja „jednostavno iz vedra neba“, bez ikakvih znakova ili simptoma.

VIDI OVO: Koliki trebaju biti normalni otkucaji srca?

Prije smrti, Amy nije imala nikakav ozbiljan medicinski zahvat, osim što joj je dijagnosticirana astma 2019. i problemi sa žgaravicom 2013. kada je bila dijete.

Večer prije nego što je preminula, nije dala svojoj majci Tanyi „nikakav razlog“ da vjeruje da joj nije bilo dobro.

– Tek sljedećeg jutra, bilo je tipično užurbano u domaćinstvu gdje su se svi spremali izaći, Tanya je tragično otkrila da njena kći ne daje znake života u krevetu. Čini mi se da je Tanya učinila sve što je mogla, Hitna pomoć je brzo pozvana i hitno je stigla, ali nažalost nije bilo mnogo toga što su mogli učiniti, te unatoč svim njihovim naporima, Amy nije mogla biti reanimirana i proglašena je preminulom – rekao je vršitelj dužnosti starijeg mrtvozornika dr Graeme Irvine.

Upućujemo molitve Bogu nakon ovog strašnog gubitka i boli koje je obitelj doživjela.

NAJNOVIJE!