Zbog tatine greške blizanci su preminuli, a nakon 2 godine majka je uputila srceparajuće riječi

Zbog tatine greške su preslatki blizanci preminuli u autu. Nakon dvije godine majka je uputila srceparajuće riječi koje se tiču njezinog supruga. 

Život Marisse Rodriguez iz New Yorka totalno je upropašten od srpnja 2019. kada je njezin suprug Juan zaboravio odvesti u vrtić njihove jednogodišnje blizance Lunu i Phoenixa, već ih je greškom ostavio u automobilu prije nego što je otišao na posao.

Fatalnu grešku otkrio je tek na kraju radnog vremena kada se vratio do svog auta i zatekao blizance vezane u sigurnosnom sjedalu, bez znakova života.

Marissa se prisjetila trenutaka kada je najprije vidjela nekoliko propuštenih poziva prije nego što je muž mahnito dotrčao uplakan pred vrata i rekao što je učinio, prenosi Daily Mail.

Marissa Rodriguez i muž Juan
Foto: Facebook

“Ubio sam bebe”

– Ljubavi moja, o Bože moj, ubio sam bebe – govorio je tada nemoćni Juan, a kasnije na suđenju pošteđen je zatvorske kazne jer je presuđeno da je u pitanju tragični, nenamjerni nesretni slučaj, a otac se izjasnio krivim.

Marissa je u razgovoru za 7News priznala da je oprostila mužu i da ga ni na koji način ne može kriviti zbog ove greške.

– Kada je Juan izašao iz pritvora, postavili su me za njegovog “stražara” kako ne bi počinio samoubojstvo. Priznajem, u to vrijeme me nije bilo briga što će učiniti sa sobom – navela je Marissa i dodala da je bijes odavno prestao.

– Znam da Juan nikad ne bi namjerno povrijedio našu djecu. Moj cilj je tada bio da ga sačuvam od zatvora. Sada živimo normalan život zbog sebe i ostale naše djece, ali prestala sam živjeti u nadi da će nam sve biti kao prije ove tragedije – zaključila je Marissa Rodriguez.

NAJNOVIJE!