NaslovnicaVijestiŽena je uživala sa suprugom na plaži kada je osjetila nešto na...

Žena je uživala sa suprugom na plaži kada je osjetila nešto na leđima: Mogla je umrijeti!

Žena je uživala sa svojim suprugom na plaži kupajući se u moru kada je osjetila nešto na svojim leđima. Mogla je umrijeti od uboda raže!

Na plaži u Tampi na Floridi, Kristie O’Brien doživjela je iznimno zastrašujući incident koji ju je doveo blizu smrti.

Dok je uživala na plaži sa svojim suprugom Thomasom, gotovo je postala žrtva napada raže, koja je probola njeno leđa i gotovo zahvatila pluća, ostavljajući je samo 10 centimetara daleko od katastrofe.

Ovaj dramatični trenutak podsjetio je mnoge na slavnog australskog lovca na krokodile, Stevea Irwina, čiju je život okončao sličan napad raže 2006. godine.

Žena je osjetila peckanje na leđima

Dok se osvježavala u valovima, Kristie je osjetila naglo peckanje na leđima. Brzim pogledom unatrag, shvatila je da joj je ogromna bodlja raže prošla kroz rameno područje. Njezin susret sa ražom, koja je virila iz njenog ramena, izazvao je val straha i svijesti o mogućim ozbiljnim posljedicama.

Brzom reakcijom, hitno je prevezena u bolnicu gdje je tim stručnjaka uklonio bodlju i poduzeli potrebne mjere za liječenje rane kako bi se spriječilo trovanje.

Na svom Instagram profilu, Kristie je podijelila što je doživjela: “Jučer, dok sam bila na plaži, probola me raža. Ista raža koja je ozlijedila Stevea Irwina i skoro mi probila pluća. Promašila je za samo nekoliko centimetara. Nikad nisam bila toliko uplašena i zapravo sam mislila da ću umrijeti, ali Thomas je bio uz mene i smirivao me.”

Fizička i emocionalna bol još uvijek traju

Iako je Kristie prošla kroz bolan tretman u bolnici, fizička i emocionalna bol još uvijek traju. Liječnici su objasnili da je intenzitet boli povezan s toksinima prisutnim u bodlji raže, koja je prodrla kroz mišićno tkivo. Kristie je upozorila da i dalje osjeća prisutnost toksina.

Njeno ozdravljenje zahtijeva dulji boravak u bolnici kako bi se osiguralo da nema potencijalnih bakterijskih infekcija. Prema stručnjacima iz Floridske komisije za očuvanje riba i divljih životinja, vjerojatno je riječ o neagresivnoj vrsti raže, poznatoj kao bičasta raža.

Iako ova vrsta obično ne predstavlja prijetnju ljudima, Kristiein slučaj upozorava na potencijalne opasnosti koje divlji svijet može nositi sa sobom, čak i na najljepšim i najopuštenijim mjestima kao što su plaže.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare