Vjera ove obitelji cijelo selo je ostavila u čudu
Foto: Unsplash

Ova predivna priča dokaz je koliko naša iskrena vjera može drugima biti veliko svjedočanstvo.

U jednom malom selu živjela je mala obitelj. Bila su teška vremena. Bili su siromašni i nisu imali puno toga, ali imali su jednu stvar koja ih je držala zajedno – vjeru u Isusa Krista.

U to vrijeme, selo je bilo zahvaćeno sušom. Kiša nije padala mjesecima i usjevi su počeli propadati. Obitelj je odlučila moliti se za kišu i vjerovati da će se Bog pobrinuti za njih. Svaki dan su se okupljali i molili, tražeći pomoć i snagu da izdrže kroz teška vremena.

Neki susjedi su se rugali obitelji zbog njihove vjere. Govorili su da njihove molitve neće ništa promijeniti i da bi trebali tražiti praktična rješenja za svoje probleme. Ali obitelj nije odustajala. Nastavili su moliti i vjerovati u Božju moć.

Jednog dana, oblaci su se pojavili na nebu i počela je padati kiša. Kiša je padala cijelu noć i cijeli dan, te je napokon donijela potrebnu vlagu koja je spasila usjeve u selu. Susjedi su se iznenadili i shvatili da je obitelj bila u pravu – njihova vjera je bila jaka i Bog ih je čuo.

Ova priča nas podsjeća na važnost vjere u teškim vremenima. Kada se čini da nema izlaza, vjera nam može dati nadu i snagu da izdržimo. Iako se drugi mogu rugati ili sumnjati, trebamo ostati čvrsti u svojoj vjeri i vjerovati u Božju moć da nam pomogne.