Voditeljica se smijala dok joj je beba umirala u rukama
Foto: Facebook

Američka voditeljica Stacey Skrysak je rodila trojke, a prvo dijete joj je odmah bilo mrtvo.

Kako sama kaže, to joj je bio najbolniji trenutak u životu, ali su je razočarali ljudi, svojim komentarima nakon što je objavila jedinu sliku s kćerkom koja je u tom trenutku umirala.

Four years ago we should have been celebrating the birth of our triplets, but instead, we were holding a memorial…

Objavljuje Stacey SkrysakČetvrtak, 6. srpnja 2017.

“Ne razumijem kako se možeš smijati! Tako si okrutna”, glasio je komentar. Taj komentar mi je bio kao udarac u trbuh. Da, na ovoj slici se smijem. Da, na ovoj slici kćerka mi je još živa, ali umire i to znamo. Znam da mi umire na rukama. To je bilo prije pet godina, ali svaki roditelj koji je kroz to prošao će znati da vrijeme u ovakvim stvarima ne igra nikakvu ulogu. Za mene je to bilo jučer. Čekala sam trojke i ona se prva rodila. Liječnici su nam rekli da neće preživjeti. U svom bolu i agoniji, slika je bila posljednja stvar koje sam se sjetila. To je naše prvo dijete, a umire nam. Tako su nastale dvije slike i uskoro je liječnik proglasio vrijeem smrti”, napisala je Stacey, a onda dodala:

“Kada vidim komentare poput tog, srce me zaboli. Da, znam da ta žena ne zna ništa o meni i da vjerojatno nije doživjela ovakvu, najveću bol, koju roditelj može doživjeti. Ipak, dala je sebi za pravo da mi određuje kako ću ja tugovati.

Kids can be demanding and exhausting and they can be a downright pain. While my daughter appears to be sweet most of…

Objavljuje Stacey SkrysakSrijeda, 18. srpnja 2018.

Kada vidim ovu sliku, na njoj vidim samo ljubav. Vidim muža, ženu i prelijepu bebu. Ženu koja me je nazvala okrutnom jer se smijem mogu samo žaliti zbog nepromišljenosti. I da mogu vratiti vrijeme, opet bih se smijala. Ovo je jedino što mi je ostalo od kćerke, i kad god pogledam ovu sliku, nasmiješim se kroz suze. Možda je kratko bila s nama, ali smo se potrudili da to malo vremena slavimo njen život. Kao roditelj, mislim da na to moram da budem ponosna.”