Voditeljica vijesti nije imala pojma što će meteorolog učiniti uživo

Tog jutra voditeljica Jacey nije ni slutila što će njezin dečko meteorolog Trent učiniti na televiziji uživo. 

Trent Aric, meteorolog, zaprosio je svoju djevojku, voditeljicu vijesti, Jacey Birch, tijekom TV-a uživo.

Jacey Birch, voditeljica jutarnjih vijesti WPLG-a i novinarka, čekala je “intervju” s Američkim kinološkim klubom o ‘Kućnim ljubimcima i praznicima’. Ono što nije shvatila jest da je intervju namjestio njezin dečko, meteorolog Trent Aric, koji također radi na tv postaji. Nakon nekoliko planiranih ‘tehničkih poteškoća’, Trent se pojavio na ekranu s iznenađenjem!

Kakvo je veliko iznenađenje Trent planirao za Jacey! Prije nego što ju je meteorolog zaprosio, pustio je slatki video koji je napravio za prosidbu.

Bio je jako dobro sastavljen i uključivao je poruke njihovih najmilijih što je bilo tako posebno. Od njihovih roditelja, preko nećaka, do prijatelja, svi su iznijeli najbolje želje za par i bodrili ih.

Voditeljica vijesti je zatečena nespremna

Kad je Jacey prvi put shvatila što se događa, jednostavno nije mogla vjerovati! Po licu joj se vidjelo da je u potpunom šoku.

I dok je Trent odlazio u studio kako bi postavio pitanje, Jacey je gledala slatki video i bila u strahu od svega što je planirao za prosidbu.

“Nikada te neću ostaviti, nikad te neću prestati voljeti i mogu jamčiti da zauvijek neće biti dovoljno dugo s tobom”, kaže Trent u videu.

Kad dođe do Jacey, meteorolog joj je uzeo ruku i zaprosio.

“Mjesecima sam čekao da se ovo dogodi”, kaže. “Volim te. Jacey Marie Birch, hoćeš li se udati za mene?”

Ona kaže DA, nakon čega su se nježno zagrlili i poljubili. Kakav dirljiv trenutak koji će ovo dvoje njegovati do kraja života!