NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeVozačica je primijetila kako se djeca u autobusu ponašaju, odmah je uputila...

Vozačica je primijetila kako se djeca u autobusu ponašaju, odmah je uputila pismo roditeljima

Nije neuobičajeno da su djeca okrutna prema onima koji su drukčiji, često i nenamjerno. Jedna vozačica je primijetila kako se djeca u autobusu ponašaju pa je uputila pismo roditeljima. 

Njima nedostaje filter, sve primjećuju i sve govore, što neke ljude može povrijediti a nekima nahraniti ego. To često ovisi o roditeljima i o odgoju kojeg djeca primaju kod kuće.

Jedna je vozačica autobusa, Cindy Claused, doživjela veliko iznenađenje kada je tijekom svoje vožnje vidjela dva učenika kako rade nešto neobično.

Umjesto maltretiranja i ismijavanja jednog invalidnog dečka u autobusu brat i sestra su se s njim sprijateljili, i pomogli su mu da se osjeća kao dio grupe. Zamolili su ga da sjednu s njim, ponudili su mu pomoć pri ulasku i silasku s autobusa, i razgovarali s njim o danu u školi.

Vozačici Cindy bilo je jasno da su roditelji ovoj djeci pokazali kako se treba odnositi prema ljudima.

Vozačica djeca u autobusu

VIDI OVO: Vozač autobusa je primijetio da starac ne ulazi u autobus, a zatim je shvatio da je u opasnosti

Napisala je pismo roditeljima

Nije si dala mira i napisala je pismo roditeljima o sestri i bratu, Annaliese i Jorgeu, i poslala ih na kućnu adresu.

Prije nego je pismo poslala, Cindy je sadržaj objavila na Facebooku, a glasi:

„Morala sam vam pisati i reći kako su vaša djeca predivna, izvana i iznutra! To može poteći samo iz doma, vaše strpljivosti i odgoja, preko primjera koje dajete i koje učite svoju djecu.

U autobusu vozim jednog dječaka imena Jackson. Oboje vaše djece iskazali su mu puno suosjećanja i podrške. Oni ga svakoga dana pitaju da s njim sjednu.

Jackson je uvijek pomalo tužan kada ulazi u autobus, ali čim vidi Annaliese i Jorgea odmah se razveseli. Jacksonu je teško hodati i treba mu vremena da sjedne.

Annaliese je danas tražila sjedalo i rekla ‘hajde Jackson, možeš ti to’ i kada su stiglu u školu, Jackson je sam nosio svoj ruksak!

Znam da znate koliko su vam divna djeca, ali sam vam htjela dati do znanja da se to i vidi!“

Njihovi su roditelji bili presretni kada su čili da su im djeca dobra prema drugima i da poštuju i provode lekcije o životnim situacijama koje su im roditelji dali. Sigurno su ponosni.

Djeca poput Annaliese i Jorgea pokazuju da postoje djeca koja su dobro odgojena.

Ako u svome životu imate malene, podijelite ovu priču s njima da bi i oni znali kako postupiti kada se upoznaju s nekim tko je nešto drukčiji od njih.