Vratila je sve poklone koje je kupila obitelji za Božić, nešto joj je zasmetalo

Jedna žena je odlučila vratiti sve poklone koje je kupila članovima obitelji za Božić. Na Redditu je podijelila važnu lekciju koju je naučila. 

Vrijeme je blagdana i darivanja bližnjih. Trgovine su pune raznih darova i popusta te je ponekad vrlo teško izabrati pravi poklon za posebnu osobu. Naravno, tu je i druga strana, neki ljudi jednostavno ne znaju birati poklone ili se ne potrude dovoljno. 

Upravo je zbog toga jedna žena odlučila vratiti sve poklone koje je kupila svojim bližnjima. Ona je na Redditu podijelila što ju je navelo na takvu odluku. 

Navodno, ona je tip osobe koja daje iz srca, a kada daruje ona uzima u obzir „hobije i ono što (ih) zanima“ kako bi poklon bio poseban. 

Na žalost, ona nikada nije primila ni jedan dar odabran iz srca. Dobivala bi „obične slušalice“ koje već ima, „svijeće i sapune“ na koje je alergična te „čudne šalice“ s kojima ne zna gdje bi. 

VIDI OVO: 4 biblijska razloga zašto trebamo poklanjati za Božić

Zbog toga se počela osjećati više kao kolega s posla članovima svoje obitelji, a ne kao voljena osoba. 

Budući da je ona svojoj obitelji godinama davala poklone o kojima i dan danas pričaju, ova se žena nadala da će ova godina biti drugačija. No, ispostavilo se da je ta godina bila kao i svaka prethodna – pokloni bez imalo srca i razmišljanja. 

Tada je ova žena odlučila djelovati. Vratila je sve darove koje je pomno odabrala za svoju obitelj i rekla im je da ove godine nema darivanja, bez obzira na njihovo negodovanje, budući da je „kratka“ s novcem. Samo je za supruga ostavila nekoliko poklona. 

Kada je objavila svoju priču i zatražila mišljenje, mnogi su se korisnici Reddita s njome poistovjetili i složili. 

U konačnici se sve svodi na ovu rečenicu: 

„Voljela bih da je moj dar kupljen sa mnom na umu“. 

Neka ovo bude pouka za sve koji kupuju poklone za svoje voljene – mislite na njih.