NaslovnicaŽivotPravi razlog zašto za svog supruga radim stvari koje ne volim

Pravi razlog zašto za svog supruga radim stvari koje ne volim

Zašto za svog supruga radim stvari koje ne volim? 

Prošlu večer sam išla iz bolnice nakon smjene od 13 sati. Bila sam umorna, ali sam znala da mi je dan daleko od gotovog. Imala sam troje djece stare šest i manje godina koje sam morala pokupiti od bake, ali kao sa svime povezanim s roditeljstvom to nije bilo lako kao što je zvučalo. Imali smo jedno vozilo u koje su mogla stati sva naša djeca, a budući da ih je moj suprug odbacio tamo to jutro on je još uvijek imao to vozilo.

Budući da je vlasnik restorana on je još uvijek radio kada sam ja krenula iz bolnice te sam bila na putu prema njemu da se zamijenimo za automobile da mogu odvesti djecu kući. Kući gdje bi ih kupala, spremala za krevet, vjerojatno ponovno hranila, prala zube. Razumijete. Duga noć nakon dugog dana. 

No dok sam prilazila našem mini automobilu dobila sam poruku od supruga. 

„Zašto ne odeš kući i opustiš se? Ja ću pokupiti djecu kada završim s poslom.“ 

Da, to mi je zvučalo božanstveno. Pun sat vremena da sjedim na kauču nakon dugog dana brige za razne pacijente! Da! 

No, u ovome je stvar. Znala sam da je i moj suprug umoran. On je otišao na posao samo sat vremena nakon mene i odradio je svoju smjenu od trinaest sati. Zapravo, radio je više dugih smjena u tjednu nego ja. No i dalje je žrtvovao svoje vrijeme da bih ja mogla imati trenutak tišine. Znao je da zbog provođenja većine vremena s djecom kod kuće ja to rijetko imam te sam ga voljela jer je to uočavao. 

VIDI OVO: Vaš suprug ima 5 osnovnih potreba. Ispunjavate li ih?

Umorna, ali zahvalna za supruga koji mi pomaže

Kada sam došla kući nisam sjela na kauč. Umjesto toga sam otišla u trgovinu na putu kući da kupim sastojak za njegovo najdraže jelo te sam provela taj dodatni sat pripremajući večeru za vrijeme kada on dođe kući. Bila sam umorna, ali sam bila i zahvalna za supruga koji mi pomaže.

Ponekad sam činila stvari za svog supruga koje mi se nisu baš dale, ali je i on činio isto. Ima nešto u služenju u ljubavi koje učini ono što vam se nužno ne da raditi kao da nije obaveza. Zapravo to postane nagrađujući zadatak. 

Kada možete otvoriti oči da vidite dalje od onoga što vi pridonosite svom braku i obitelji, spremnije ćete primijetiti što vaš partner čini za vas. Bogu hvala za timski rad! 

Oboje smo dulje spavali ovo jutro. 

Autorica: Brie Gowen; Prijevod: Ida U.; Izvor: Faithit.com