Zbog cisti na jajnicima nije mogla roditi, no Bog je učinio nešto posebno

Sindrom policističnih jajnika spriječio je Renelle Roberts da sanja o tome da postane majka i rodi dijete. Zbog toga je postala očajna.

“Isprobali smo tretmane za plodnost. Nije uspjelo”, kaže u videu CBN-a. “Pokušali smo usvojiti. Nije uspjelo. Isprobali smo udomiteljstvo. Ni to nije uspjelo.”

Postala je očajna, jer je jako željela dijete

“Što se događa?”, pitala se. “Bilo je dana kada nisam mogla ići ni na posao jer sam ležala u krevetu i samo plakala: ‘Zašto ne mogu imati dijete? Što nije u redu sa mnom? Molim Te, pomozi mi. Molim Te, izliječi me.”

Kada je bila blizu 30-e godine, prepoznala je da je možda od djeteta stvorila idola.

“Rekla sam Gospodinu: ‘Želim da mi 30-a bude najbolja godina'”, sjeća se. “Ipak sam se morala pokoriti, bez obzira imam li djecu ili ne, jer je to postalo idol. Djeca su divna; ona su blagoslov. Ali za mene je to postala opsesija.”

Renelle je postila i obvezala se postiti koliko god je trebalo. U međuvremenu je započela neka biblijska proučavanja koja su isticala vjeru. U siječnju je napunila 30, a onda ožujku saznala da je trudna.

Postala je očajna, jer je jako željela dijete
Foto: godreports.com

Bog je učinio nešto posebno

“Ostala sam trudna prirodnim putem – natprirodno. ”

Kada se prijavila na ultrazvuk, zamolila je tehničara da joj, samo iz znatiželje, provjeri jajnike i vidi jesu li ciste još uvijek prisutne.

“Kakve ciste?” rekao je tehničar. “Ne vidim nijednu.”

“Bog je uslišao želje našega srca”, kaže Renelle. “Bog nas zaista čuje i voli i On je darovatelj dobrih darova.”