Dječak otišao u krevet i nije se probudio
Foto: Gofundme.com

Zdravi 9-godišnjak je otišao krevet u petak navečer i nije se probudio u subotu ujutro. Logan je neočekivano i tragično preminuo u snu. Njegovoj obitelji su potrebne molitve.

Jedno lijeno subotnje jutro koje je trebalo biti započeti doručkom, počelo je s teškom tragedijom koja je obitelji slomila srce.

Rebbeca i Garth Gagnier mislili su da njihov sin Logan spava od petka kasno navečer. Stoga je Garth poslao njihovu najstariju kćer da ga probudi. U pokušaju da ga probudi, zatekla ga je mrtvog.

“Moja najstarija kći otrčala je gore samo da vidi je li dobro i zatekla ga kako ne reagira. Nije ga bilo satima”, rekao je Garth.

U ovom trenutku obitelj nema odgovore niti bilo kakva objašnjenja zašto bi Logan umro u snu. Garth je rekao da je to frustrirajuće i zbunjujuće jer je njihov sin bio zdrav, tipičan dječak.

Dječak preminuo u snu
Foto: Facebook

Usred iščekivanja odgovora koji možda nikada neće doći, obitelj traži da se njihova obitelj u Kristu moli za njih. Potrebna im je molitva da ponovo obnove svoju obitelj. Potrebna im je molitva za podršku, utjehu i povjerenje u Boga u njihovim najmračnijim trenucima.

Iako je Loganov život bio kratkog vijeka, Rebecca je rekla da je Logan “živio život punim plućima”. Garth je dodao: “Naša srca su slomljena, ali znamo da su ga anđeli primili u nebo.”

Molitva za obitelj dječaka koji je umro u snu

Iako ne možemo zamisliti ili usporediti njihovu tugu, možemo poduprijeti ovu obitelj u svojim molitvama i moliti se Bogu da im nastavi pružati utjehu u njihovoj boli. Garth je u objavi na Facebooku napisao: “Molite se za njegovu obitelj koja se mora boriti sa životom s prazninom u svom domu i svojim srcima. Volimo te Logane.”

Oče Bože, zahvaljujemo ti za tvoj mir koji nadilazi svako razumijevanje. Predajemo ti obitelj Gagnier dok plaču i žale zbog gubitka svog sina. Molimo Te da Tvoje ruke i dalje budu omotane oko ove obitelji u danima koji dolaze. Kada su obuzeti tugom i traže odgovore, pomozi im da se obrate Tebi. Pomozi im u njihovom gubitku te Ti koji si Put, Istina i Život, obnovi njihova slomljena srca. U Isusovo ime. Amen.