Žena (57) ustala iz groba, pijani susjedi su je živu zakopali

Ukrajinka Nina Rudčenko (57) preživjela je pravi užas kada su je u Poltavi napali pijani susjedi, inače dva brata.

Muškarci starosti 27 i 30 godina upali su u njenu kuću, tukli je bejzbol palicom i mučili dok se nije onesvijestila. Zatim su je odvukli do groblja, polili je vodom po licu da je probude, natjerali da iskopa raku i rekli joj da legne unutra, piše Daily Mail.

Tada su se je krenuli zatrpavati zemljom, a ona je šakama pokušavala zadržati mali pristup zraka.

“Smijali su se i pričali kako će mi pobiti obitelj. Kada su završili upitali su se jesam li mrtva i otišli”, ispričala je Nina.

Spasila se, kako kaže, jer je grob bio izuzetno plitak pa je uspjela izaći i dopuzati do kuće gdje je odmah izgubila svijest.

VIDI OVO: Pas pronašao živo novorođenče koje je majka zakopala

Sljedećeg jutra na podu ju je našla sestra Ljudmila Gura.

“Krv i modrice su joj bili preko cijelog lica. Bilo je crno i natečeno, jedva sam je prepoznala”, prisjeća se Ljudmila. Žrtva je odmah prebačena u bolnicu, a prema nalazima kirurga Oleksandra Klimčuka, imala je potres mozga, prijelome vilice i nosa, dok joj je cijelo tijelo bilo u modricama.

Osumnjičeni za pokušaj ubojstva su uhićeni i pokrenuta je istraga. Na saslušanju su pričali kako su bili pod utjecajem alkohola.

Ako budu proglašeni krivim, braću čeka do 10 godina zatvora.

Navodno, sve je počelo zbog psa. Susjedi tvrde da im je Nina uzela psa, ali negiraju da su je mučili, u što ostali mještani tog kraja ne vjeruju.

NAJNOVIJE!