Žena (70) je vidjela ljutitog muškarca u vlaku i pokazala mu najslađi čin ljubaznosti

70-godišnja žena je srela ljutitog muškarca koji je počeo psovati i vikati u vlaku. Umjesto ignoriranja, pokazala mu je najljepši čin ljubaznosti.

Prilično sam siguran da poslovica kaže: “djela govore više od riječi.” Čuli smo o nepoznatim ljudima koji pomažu drugima, ali ovaj put naš junak dolazi u obliku malene starice.

Njezini postupci dok se vozila javnim prijevozom u Vancouveru BC govore mnogo o našem ljudskom stanju.

Jednog dana, čovjek je ušao u vlak podzemne željeznice. Počeo je psovati i vikati, zbog čega je suputnicima bilo krajnje neugodno, a neki su se čak i odmaknuli od njegovog agresivnog ponašanja.

Ali jedan muškarac, Ehab Taha, začuđeno je gledao kako slatka, 70-godišnja žena radi upravo suprotno.

Pričekala je dok joj se visoki muškarac nije približio, a zatim nježno ispružila ruku, čvrsto zgrabila gospodinovu ruku umirujućim i ohrabrujućim stiskom. Polako je sjeo, mirno, sa suzama u očima.

Muškarac drži ženu za ruku; Foto: Facebook

Ehab Taha uhvatio je njihov nježan trenutak i podijelio ga sa svojim prijateljima na Facebooku, na kraju prikupivši više od 32.000 dijeljenja i dirnuvši nebrojene pojedince. Taha je razgovarao sa ženom nakon incidenta i ona je prenijela najjednostavniju mudrost.

“Ja sam majka i on je trebao nekoga koga će dotaknuti”, rekla je prije nego što je počela plakati. Njezino predstavljanje suosjećanja, nesebičnosti i simpatije dovoljno govori.

Taha je sve podsjetio: “Nemojte se bojati ili osuđivati ​​stranca u autobusu: život ne pruža jednaku dobrobit za sve svoje stanovnike.” Svi možemo naučiti iz ovoga. Ponekad oni koje najviše ignoriramo su oni kojima bi dobro došlo suosjećanje i uvjeravanje.

Iako imamo pet odvojenih i različitih osjetila, ponekad je dovoljan jednostavan dodir da nas umiri.

NAJNOVIJE!