Žena je zabrinuta misleći da ju čimpanza neće prepoznati nakon 18 godina; kamere su snimile njihov susret

Kada je 23-godišnja Linda Koebner bila na fakultetu, zakoni koji štite životinje od eksperimenata nisu bili tako strogi kao danas. Zbog toga, mnoge laboratorijske čimpanze su vraćane u divljinu jer za njih nije bilo potrebe u laboratorijima.

Na žalost, budući da su cijeli svoj život bile zaključane u mračnim kavezima, čimpanze nisu bile spremne brinuti se za sebe. Tada je Linda odlučila pomoći ne znajući da će joj ta odluka zauvijek promijeniti život.

POGLEDAJTE: Jesmo li doista evoluirali od majmuna? Ovaj 5-minutni video će vam dati pravi odgovor!

Imala je zadatak da pusti čimpanze u divljinu po prvi put te nije mogla dočekati da to i učini. Njezin zadatak je postao puno više od pukog otvaranja kaveza. Ne samo da su čimpanze bile prestrašene i zbunjene nego nisu znale kako same preživjeti.

Snimka zaslona: YouTube

Linda je provela dvije godine pazeći na čimpanze Doll i Swing. Napokon su bile spremne za samostalan život. Oprostila se s njima sa suzama u očima te nikada nije zaboravila životinje koje je zavoljela u te dvije godine. Nakon 18 godina Linda je odlučila vidjeti što je sada s njezinim „bebama“.

Nije mislila da će ju prepoznati nakon gotovo dva desetljeća, ali nije trebalo dugo da se nešto posebno dogodi. Pogledajte kako su Doll i Swing prepoznale ženu koja im je spasila život, nakon 18 godina razdvojenosti. Kakav predivan trenutak.