NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeŽena kojoj su rekli da nikada neće zatrudnjeti je rodila tri sina

Žena kojoj su rekli da nikada neće zatrudnjeti je rodila tri sina

Britanka kojoj su rekli da možda nikada neće zatrudnjeti rodila je tri sina, koji svi imaju isti ljetni rođendan.

Emma Smith (42) rodila je tri “dugine bebe” nakon što je od svoje 18. godine patila od endometrioze i imala spontani pobačaj.

Emmi je endometrioza dijagnosticirana kada je imala 18 godina. Kaže da su joj liječnici u to vrijeme savjetovali da pokuša imati dijete što je prije moguće kako bi imala najbolje šanse za zdravu trudnoću.

Endometrioza je stanje koje može otežati trudnoću i može čak značiti da netko uopće ne može zatrudnjeti.

Mislila je da nikada neće imati djecu

Unatoč tome što je imala 10 operacija kako bi pokušala izliječiti to stanje, Smith je rekla da je počela misliti da nikada neće moći imati djecu. “Trpjela sam bol gledajući prijatelje i članove obitelji kako imaju djecu, čvrsto uvjerena da to nikada neće doći na red”, podijelila je .

“Uvijek sam bila ‘Bridget Jones’ u grupi, gledajući ih kako imaju svoju djecu i obitelji, i stvarno nikad nisam mislila da će se to dogoditi meni”.

Stvari su se za nju promijenile 2016. kada su Emma i njezin partner Dave Mycock dobili svog prvog sina.

Njihov prvi sin je rođen 2016. godine

Njihov prvi sin, Alfie James, rođen je 20. lipnja 2016. Njegova mama je njegov dolazak nazvala “čudom”. Pa ipak, dolazilo je još nevjerojatnih vijesti.

Usprkos izgledima od 133,000/1, Emma i Dave dobili su još dva sina, Jesseja Joea 2019. i Arleyja Jaya 2023. Što su Alfie James, Jesse Joe i Arley Jay imali zajedničko? Svi su rođeni 20. lipnja.

Govoreći o ovim nevjerojatnim izgledima, majka troje djece rekla je: “To je potpuno čudo, čarobno je i jednostavno se osjećamo potpuno i posve blagoslovljeno”.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare