Ova žena osmislila je način kako da zaradi za slušni aparat

Gospođa Krystyna Misióra iz Szczecina ima 85 godina i već duže vrijeme slabo čuje. Osmislila je način kako da zaradi za slušni aparat.

Gospođa Krystyna ne sjedi i ne odmara, ne gleda ljude koji žurno prolaze. Svaki dan plete: kape, trake za glavu, šalove, čarape. Za djecu i odrasle. Ružičasta, žuta, siva. Prugasto i jednobojno. I sama je danas nosila zelene pletene hlače. Promovira svoje proizvode uživo.

Željela je zaraditi za slušni aparat

Na trgu u svome gradu sjedi nekoliko sati dnevno, i to već nekoliko tjedana. Razlog tome je da skuplja za slušni aparat.

Njezinu priču opisala je jedna stanovnica Szczecina, dirnuta ovom situacijom. Za proizvode su se počeli stvarati redovi zahvaljujući kojima je Krystyna u nekoliko dana zaradila polovicu potrebnog iznosa,

Ali tu priča ne staje. Internet ne poznaje granice, a vijest o vještoj gospođi iz Szczecina stigla je i do Sosnowieca (Poljska). Za nju je čuo jedan od lokalnih aktivista koji je kontaktirao tvrtku za slušna pomagala.

Srećom, tvrtka je pozvala stariju ženu da je testira i da odabere odgovarajući uređaj za nju. Sve besplatno.

A gledajući kreativnost, snagu i optimizam starije žene, možemo biti sigurni da neće prestati plesti za stanovnike Szczecina. Tko zna, možda postane jedna od najpopularnijih figura ovoga grada? 😉