Žena se probudila u 3 ujutro i vozila 4 sata kako bi učinila nešto nevjerojatno

Učiteljica Sharon Sutherland vozila se četiri sata i dala svoj automobil potpunom strancu. Oduševit ćete se kada pročitate zašto!

Kada je smrtonosni tornado zahvatio Kentucky 2021. ostavio je tragove uništenja i tragedije. Sharon je jako pogodilo kada je čula vijesti i vidjela slike tornada u Kentuckyju.

“Sve slike koje sam vidjela – jednostavno su poražavajuće”, rekla je .

Gospodin ju je pozvao da blagoslovi jednu od žrtava

Sharon je učiteljica koja živi u okrugu Anderson, oko četiri sata od Mayfielda, jednog od područja teško pogođenih prirodnom katastrofom. Slučajno se probudila usred noći i jednostavno je znala da je Gospodin zove da blagoslovi jednu od žrtava.

“Ne mogu to objasniti: u 3 sata ujutro probudim se i moja prva pomisao je: ‘Moram odvesti taj auto u Mayfield'”, objasnila je.

Posegnula za Joeom Milamom, šefom policije u okrugu Anderson. Izvijestila ga je o svojoj dubokoj želji da svoj automobil preda nekome od preživjelih u tornadu. Joe Milam je tada kontaktirao šefa policije okruga Graves, Jona Haydena. A Hayden je bio taj koji je preporučio Rebeccu Marsalu kao primatelja ovog nevjerojatnog dara.

Božansko nadahnuće za nevjerojatan blagoslov

Kada je tornado pogodio Kentucky, Rebecca Marsala je radila u tvornici svijeća. Tvornicu je uništio tornado, što je rezultiralo višestrukim smrtnim slučajevima.

Rebecca je preživjela, iako je provela pet zastrašujućih sati zarobljena u zgradi i nekoliko dana nakon toga u bolnici, oporavljajući se od incidenta. U jednom trenutku tijekom tornada bila je sigurna da se neće izvući živa.

VIDI OVO: Ova žena šest jutara u tjednu čini nešto prekrasno, svim prolaznicima uljepša dan

“Doslovno je nazvala svoju kćer da se pozdravi”, dodala je Sharon.

A kada je Sharon čula Rebeccinu priču, postalo je jasno da je to osoba zbog koje ju je Bog pozvao da joj da auto.

Božansko nadahnuće za nevjerojatan blagoslov
Foto: Facebook/Graves County Sheriff’s Office

Bio je to emotivan trenutak kada su se Rebecca Sharon upoznale

“Obje smo se jako trudile ne urlati”, rekla je Sharon.

Rebecca je izgubila sve nakon tornada u Kentuckyju. Dakle, bio je nevjerojatan blagoslov kada joj je Sharon poklonila svoj auto.

A Rebecca je jednostavno bila oduševljena i zahvalna na divnom daru.

“Rekla je da su je roditelji morali svuda voziti jer nema ništa”, rekla je Sharon.

Ured šefa policije okruga Graves zahvalio je Sharon preko društvenih mreža na njezinoj nevjerojatnoj velikodušnosti. Ali ponizna žena, koja je jednostavno slijedila poziv koji joj je Bog stavio na srce, nije željela nikakve pohvale. Umjesto toga, htjela je da njezina dobrota posluži kao lekcija za druge.

“Neke od lekcija koje radimo najbolje u razredu nisu prirodoslovlje, engleski ili matematika”, rekla je . “To su životne stvari.”

Kakav divan savjet od nekoga tko očito ima srce sluge. Neka nas njezin čin poslušnosti Božjem pozivu potakne da tražimo načine na koje i mi možemo blagosloviti druge!

NAJNOVIJE!