NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeŽena pronašla neobično pismo na tavanu kuće koju je renovirala, osjetila je...

Žena pronašla neobično pismo na tavanu kuće koju je renovirala, osjetila je da mora nešto poduzeti

Žena je pronašla neobično pismo na tavanu kuće koju je renovirala sa svojim suprugom. U svom srcu je osjetila da odmah mora nešto poduzeti. 

Mellisa Fahy je bila vrlo uzbuđena zbog renovacije svog doma u New Jerseyu. Nije mogla dočekati početak popravaka. No kada je započela popravke sa svojim suprugom, pronašla je nešto neočekivano ispod dasaka na podu tavana.

Bilo je to požutjelo staro pismo s datumom: 4.3.1945. Dok su čitali neobično pismo, shvatili su da su riječi u njemu toliko posebne da su morali pronaći vlasnika pisma.

Snimka zaslona: YouTube

Pismo je bilo ljubavne tematike te ga je napisala Virginie Christoffersen svome suprugu Rolfu E. Christoffersenu koji je služio u vojsci za vrijeme Drugog svjetskog rata.

Pismo je izražavalo duboku ljubav, ali i prazninu koju je žena tada osjećala

Predivno i dirljivo pismo je jasno izražavalo njihovu duboku i pravu ljubav, ali i prazninu koju je Virginia osjećala zbog odsustva svog supruga koji je bio pola svijeta udaljen od nje. Mellisa je znala da mora pronaći taj par ili makar članove njihove obitelji kako bi im dala to pismo.

“Bila sam zatečena riječima koje je izgovarala i samo ispovijedala ljubav”, rekla je Melissa.

Snimka zaslona: YouTube

Zahvaljujući društvenim mrežama, Melissa je pronašla Rolfa. 96-godišnji veteran norveške vojske živio je u Kaliforniji, a posljednjih je 6 godina bio udovac.

Rolf je bio čovjek kojem je Virginia izlila svoje srce u pismu. Preminula je prije šest godina, ali njezin je udovac čuo njezine riječi.

Jako mu je puno značilo što je ponovno mogao pročitati riječi svoje supruge. „Volim te, Rolfe, kao što volim toplo sunce, a ti si to sunce za moj život, sunce oko kojeg se vrti cijeli moj život.“

Pogledajte Rolfovu reakciju na Melissu i pismo u priloženom videu. Dirljiva je to priča koja će vas dirnuti u srce i vratiti vam vjeru u pravu ljubav.