7 znakova da je žena pronašla pravog muškarca

Kako sa sigurnošću žena može znati da je pronašla pravog muškarca? To zapravo i nije tako teško kao što mislite. Donosimo vam popis kvaliteta koje ima svaki “pravi” muškarac.

1. Ljubazan je prema svima

Bez obzira na to ima li dobar ili loš dan, uvijek je jednako pristojan i ljubazan prema vama i prema svim drugim ljudima. Njegovo raspoloženje nikada ne utječe na tu kvalitetu.

2. Prihvaća vas u potpunosti

U njegovoj blizini ne morate se pretvarati ili glumiti nego se njega se možete opustiti bez ikakve brige da će vas osuđivati zbog vašeg mišljenja ili vaših odluka.

3. Nasmijava vas

Bez obzira na to koliko se loše osjećate, on uvijek dopire do sreće u vama i izvlači ju na površinu. Želi vas oraspoložiti bez obzira na sve i ne staje dok ne vidi smiješak na vašem licu.

VIDI OVO: 6 znakova da je tog muškarca Bog poslao u vaš život

Foto: Unpslash
Foto: Unpslash

4. Traži vaše savjete

Nikada vas ne zaboravi pitati za mišljenje kada donosi važnu odluku jer ste jedan od najvažnijih faktora u njegovom životu.

5. Zna kada vas mora staviti na prvo mjesto

Nalazite se na njegovoj listi prioriteta zajedno s obitelji i prijateljima, ali on uvijek zna kada je pravo vrijeme da zauzmete prvo mjesto. Ako prijatelji žele dogovoriti igranje nogometa na dan godišnjice vaše veze, odbit će ih jer taj dan želi provesti s vama, a nogomet će prebaciti na neki drugi termin.

6. Opominje vas zbog “mušica”

Prava ljubav nije konstantno podilaženje, ona uključuje iskrenost. Ako vaš partner povremeno primijeti neka vaša pretjerivanja ili bespotrebne drame i upozori vas na njih – to ne radi iz zlobe, nego iz ljubavi i to mu ne trebate zamjeriti.

7. Bog mu je na prvom mjestu

U životu mu ništa nije važnije od odnosa s Bogom. Ako ikada dođe do nesuglasica i problema u vezi, pokušavat će da to skupa riješiti u molitvi s Bogom, a priroritetna želja će mu biti kako Njemu ugoditi.

NAJNOVIJE!