Žena se u suzama ponovno sastala s biološkom majkom nakon 34 godine razdvojenosti

Žena se u suzama ponovno sastala sa svojom biološkom majkom koja ju je prije 34 godine, zbog teškog života, dala ne usvajanje. 

Prije trideset četiri godine majka tinejdžerica Angie Howard suočila se s nemogućom odlukom. Sa 17 godina osjećala se premladom i nespremnom za odgoj djeteta, pa je učinila najbolje što je mogla za svoju kćer davši je na posvajanje.

Molila se da dijete ode roditeljima punim ljubavi koji bi joj mogli ponuditi stabilan život koji ona nije mogla, i rekla je zbogom kada je beba imala samo 2 tjedna.

Rachel Ruiz odrasla je u domu punom ljubavi u Draperu, Utah, s posvojiteljima Brentom i Marianne Haslam. Iako je njezino usvajanje bilo zatvoreno, što znači da nije imala kontakt s biološkom majkom, uvijek se pitala o ženi koja ju je donijela na svijet.

Brent i Marianne bili su otvoreni s Rachel o njezinom posvojenju, a na njezin 18. rođendan podijelili su pismo koje joj je Angie napisala prije toliko godina.

Majka se nadala da će se jednog dana sresti

Angie je u pismu rekla Rachel da se nada da će se jednog dana sresti. To je bilo sve što je Rachel trebalo da krene u potragu koja će trajati cijelo desetljeće. Uz pomoć roditelja, krenula je u trag Angie. Nije ni znala da je Angie živjela samo 30 minuta od kuće u kojoj je bila iz djetinjstva!

“Htjela sam joj pokazati da je ova odluka bila dobra i da sam sretna i zdrava”, rekla je Rachel o svojoj želji da upozna Angie. “Tada smo se moji roditelji i ja potrudili da je pronađemo.”

Žena sa svojom majkom
Foto: TikTok

Rachel je 2014. napravila DNK test i pronašla djeda po majci, no on joj nikada nije odgovorio na poruke. Tijekom sljedećeg desetljeća, Rachel je pratila svaki trag, samo da bi ostala praznih ruku.

Tek 2022. godine naišla je na osmrtnicu rođaka u kojoj je Angie navedena kao preživjeli član obitelji. Na Božić je pronašla Angien profil na Facebooku i poslala joj poruku.

“Molila sam se za ovaj dan 34 godine”

Sljedećeg jutra Angie je vidjela poruku i odmah pritisnula odgovor.

“Napisala je, ‘Mislim da si na tragu nečega… Molila sam se za ovaj dan 34 godine i uvijek sam željela da se pojaviš na mom pragu’, prisjetila se Rachel.

Tog je dana Rachel svojim biološkim roditeljima dala ispis svog razgovora s Angie. Bili su “presretni” što je njihova kći konačno pronašla ovaj nedostajući dio njezine obiteljske slagalice.

Angie je živjela u Arizoni, ali je dogovorila dolazak u Utah kako bi upoznala Rachel i njezinu obitelj u siječnju. Rachelin suprug Teddy snimio je cijelo okupljanje, a Rachel je emotivni video kasnije podijelila na TikToku.

“Napokon sam se ponovno srela sa svojom biološkom majkom nakon 34 godine!” napisala je u opisu svog videa.

U videu, koji je do danas pregledan više milijuna puta, Rachel pozdravlja Angie na trijemu i dijele dug, čvrst zagrljaj.

@rachelhruiz

I finally reunited with my birth mom after 34 years! My adoption was closed and I’ve been trying to find her for over 10 years with failed attempt after failed attempt. Thank you @ancestry for being a huge reason why this was able to happen. #adoption #birthmomreunion #adoptionreunion #birthmom #adoptionsucess #closedadoption #ancestrydna #love

♬ Unstoppable (I put my armor on, show you how strong I am) – Sia

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare