Poruka koju je žena slučajno poslala “krivom” muškarcu dovela je do toga da se njih dvoje zaljubi, vjenča i zajedno dobije šestero djece.

Ljubav je tajanstvena i često zbunjujuća stvar. To je emocija koja zaokuplja pjevače, tekstopisce i pjesnike stotinama godina, pružajući im obilje materijala. Ljubav je nešto što može natjerati ljude da govore i čine stvari koje inače ne bi.

Međutim, ljubav često počinje tamo gdje je najmanje očekujemo. Za jedan bračni par ljubav je nastala iz zalutale poruke.

U videu objavljenom na YouTubeu Brenda Rivera prepričava kako je muškarcu koji će joj na kraju postati suprug poslala poruku namijenjenu drugome. Brenda, koja je živjela u Georgiji, poslala je biblijski stih prijatelju, ili je barem tako mislila.

Umjesto broja njezine prijateljice, jedna od znamenki je bila pogrešna i poruka je otišla Isaiahu Stearnsu, koji je živio u Ohiju. Ali umjesto da jednostavno ignorira tekst, Isaiah je odgovorio.

“Zovem se Isaiah Stearns. Nikada se nismo upoznali, ali po izgledu vaših poruka vidim da volite Boga. To je sjajno”, glasila je Isaijina poruka.

U intervjuu, Isaiah je spomenuo da je njegova motivacija za odgovor na tekst bila “Oh, ovo je još jedna osoba koja mi može pomoći u mom hodu s Bogom.”

Isaiah je tada skupio hrabrosti i nazvao broj s kojeg mu je poslana poruka, Brendin broj. Kao većina ljudi, Brenda nije odgovorila na poziv s broja koji nije prepoznala, ali je priznala da je poslušala govornu poštu.

“Jednostavno je zvučao vrlo iskreno, i zvučao je nekako slatko”, rekla je Brenda. “Pa sam rekla: ‘Znaš što? Nazvat ću ga.”

Poruka ih je spojila
Foto: Today.com

Pogrešna poruka dovela je do dugog, sretnog braka i šestero djece

Brendin uzvratni poziv doveo je do toga da svaki dan razgovaraju telefonom. Međutim, Isaiah je morao riješiti jednu veliku prepreku prije nego što je osobno upoznao Brendu. Upoznao je Brendinu mamu, koja je slučajno također živjela u Ohiju.

Brendina mama imala je samo dobre stvari za izvijestiti svoju kćer o Isaiahu, dajući mu vrlo visoko mjesto na njezinoj ljestvici.

“Bez oklijevanja je rekla ’11. Udat ćeš se za ovog tipa”, rekla je Brenda.

Brenda i Isaiah konačno su se osobno sreli ubrzo nakon što su dobili odobrenje Brendine majke. Samo tri kratka mjeseca nakon njihova susreta, Isaiah je postavio pitanje.

“Da, nije bilo razloga za gubljenje vremena”, rekao je Isaiah. “Imali smo jako duboku vezu, a ja sam rekao: ‘Moram iskoračiti u vjeri i učiniti ovo.”

Nakon trinaest godina braka i šestero djece, par je još uvijek sretan u braku koji je iz dana u dan sve jači!

Njihova ljubavna priča je nevjerojatna. Bog je definitivno bio na djelu. Isaiah je dobio novi broj i telefonski plan samo 30 minuta prije nego što je primio onaj početni pogrešni prvi SMS.

Kako je sve orkestrirano, 100 posto vjerujemo da je od Boga, rekla je Brenda.