Žena je srela psa s vlasnikom invalidom, morala je snimiti ono što je vidjela

Žena je na ulici u Meksiku srela psa zajedno s njegovim vlasnikom invalidom. Prizore koje je vidjela je morala snimiti. 

Običaji i kulture diljem svijeta uvelike se razlikuju, ali čovjekova zahvalnost za odanost psa je univerzalna! Svi cijenimo njihovu dobrotu!

Korisnica TikToka @brendabriones9 bila je odmah oduševljena kada je na prometnoj ulici u Ecatepecu u Meksiku promatrala na djelu ljubav psa prema njegovom vlasniku s invaliditetom.

Komentirajući kako je to lijepa stvar, počela je snimati i uhvatila nekoliko super dirljivih trenutaka između čovjeka i psa.

Video prikazuje psa službenika, s glavom uvučenom ispod sjedala invalidskih kolica njegovog vlasnika, kako gura čovjeka preko ulice, okreće stolicu u položaj ponovno okrenut prema ulici i zaustavlja se na rubu pločnika.

Brižni pas stoji sa strane invalidskih kolica, pokazujući divljenje i sposobnost dok promatra svog vlasnika i tok prometa. Izgleda kao da ne postoji nigdje na svijetu gdje bi radije bio!

Zaista je nevjerojatno da se psi mogu dresirati na ovaj način. Kakva su nam radost naši psi i kakav je dragocjen dar što je Bog psima podario temperament i sposobnost da ih štite i služe!