NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeŽena tvrdi da je otišla u raj nakon srčanog udara, sada dijeli...

Žena tvrdi da je otišla u raj nakon srčanog udara, sada dijeli svoju priču o susretu s Isusom

Žena iz Arizone tvrdi da je otišla u raj nakon srčanog udara, a sada sa svima želi podijeliti priču o svom susretu s Isusom.

Tina Hines je 2018. godine doživjela srčani udar u svom domu u Arizoni. Njezin prestravljeni suprug, Brian Hines, odmah je nazvao hitnu i prijavio da njegova žena ne diše.

“Nikada nisam vidio nekoga s očima zaokrenutim unatrag koje su doslovce počele postajati ljubičaste”, prisjetio se.

Brian i susjed, Jeff Logas, obojica su pokušali izvesti kardiopulmonalnu reanimaciju (CPR), ali bezuspješno.

“U mislima sam znao da je mrtva. Nije bilo ničega”, rekao je Jeff. Čak i nakon što su bolničari stigli i pokušali reanimaciju, Tina nije reagirala te nije imala puls.

Suprug je zavapio Bogu

Vozila hitne pomoći odvezla su Tinu Hines iz Arizone u bolnicu, a njezin je suprug zavapio Bogu.

“Bila je to molitva očaja. Rekao sam: ‘Bože, uzmi sve iz mog života ako mi vratiš Tinu’”, prisjetio se Brian.

Brian nije bio sam u bolničkoj čekaonici. Prijatelji i obitelj okupili su se s njim u molitvi dok su čekali novosti o Tininu stanju. A Bog je već slao znakove nade.

Dok je Tammi, sestra Tine Hines, hitala u bolnicu iz Los Angelesa u Arizonu, iznenada ju je obuzeo osjećaj mira. Rekla je Daveu, svom suprugu, da će Tina biti dobro, a nekoliko trenutaka kasnije, Brian je poslao poruku “Tina je živa!”

Žena tvrdi da je vidjela Isusa u raju

Žena se čudesno oporavila

Iako nije reagirala više od 20 minuta, liječnici su konačno ponovno pokrenuli Tinino srce. No dok su je stavljali u medicinski induciranu komu, liječnici su upozorili Briana da su izgledi za njegovu ženu i dalje loši.

“Većina ljudi ne preživi nakon 5-10 minuta bez kisika u mozgu”, rekao je jedan liječnik.

No kad su se njezini vitalni znakovi vratili u normalu i Tina dokazala da može sama disati, liječnici su joj uklonili ventilator za disanje. Kad se probudila, Dave je držao bilježnicu kako bi olovkom mogla napisati poruku. I na stranici je napisala “IT’S REAL.”

Isprva Brian nije razumio što njegova žena želi reći. Ali kad je njihova kći upitala govori li o nebu, Tina Hines iz Arizone energično je kimnula glavom gore-dolje.

“Čim je netko spomenuo Isusa, osjetila je mir”, primijetio je Dave. U tom trenutku Brian je znao da će Tina biti dobro.

Raj je stvaran

Iako su je liječnici upozoravali da neće moći odmah govoriti, Tina Hines iz Arizone ponovno im je pokazala da nisu u pravu. Puštena samo četiri dana nakon srčanog udara bez ikakvog oštećenja mozga, bila je spremna svima ispričati svoje iskustvo na rubu smrti.

“Samo sam htjela podijeliti da sam vidjela Isusa licem u lice”, objasnila je emotivna Tina.

Kad je Tinino srce stalo, bilo je zastrašujuće za njezine najmilije. Ali za Tinu je to dovelo do nevjerojatnog susreta sa svojim Gospodinom i Spasiteljem kojeg nikada neće zaboraviti.

“Nevjerojatan odmor i mir onoga što sam doživjela bio je Isus koji je stajao ondje širom raširenih ruku”, prisjetila se.

Svojom pričom želi potaknuti druge da vjeruju

Tina se vratila na ovaj svijet objavljujući nepokolebljivu istinu Božje Riječi. Sada dijeli svoju priču kako bi potaknula i druge da vjeruju.

“Bog je stvaran u mom životu. Isus je stvaran. Nebo je stvarno”, kaže ona. “Znam da Bog može iskoristiti svaku situaciju da nas učini onim što jesmo u Kristu.”

Svjedočanstvo Tine Hines snažan je podsjetnik da se uvijek možete pouzdati u Božja obećanja!