Foto: Pixabay

Žena koja je doživjela kliničku smrt nakon duge bolesti vratila se u život sa tvrdnjom da je vidjela Isusa i anđele te postala vjernica.

U pitanju je žena koja nikada nije bila vjernica sve dok, kako kaže, nije doživjela prosvjetljenje tijekom kliničke smrti ugledala Isusa.

Nakon što se borila sa rakom grla, Vivian je doživela komplikacije tokom kojih je njeno srce prestalo raditi. Kaže da je u tom trenutku ušla u tunel na čijem se kraju nalazio Isus.

PROČITAJTE: KLINIČKA SMRT: Jesu li raj i pakao prilikom kliničke smrti samo produkt mozga?

Sve čega se sjećam je da sam se nalazila u vrlo dugačkom, mračnom tunelu i da sam se jako brzo kretala ka svjetlu koje je emitiralo osjećaj ljubavi”, ispričala je i nastavila ”Čula sam prelijepi povjetarac i anđele kako pjevaju. Svjetlo je bio Isus Krist i toga sam cijelo vrijeme bila svjesna. Doživjela sam i premotavanje čitavog života u glavi i to onih trenutaka neograničene ljubavi i davanja, prenosi britanski Express.

Taman kada je krenula ka svjetlu osjetila je kako je neko konopcem povlači nazad.

Zatvorila sam oči i čula ženu kako zove moje ime. Bila je to sestra, a ja sam ležala na podu.”

Neki znanstvenici pak, tvrde da su ovakve vizije normalan fenomen i nisu neophodno znak nečega nadnaravnog.

PROČITAJTE: POTVRĐEN ŽIVOT NAKON SMRTI: Znanstvenici pronašli dokaze da ljudska svijest nadilazi grob

Doktor Sam Parnia s Medicinskog sveučilišta u New Yorku kaže da ovo nije prvi put da ljudi opisuju tunel i toplu svjetlost punu ljubavi na kraju njega.

”Opisivali su i kako je izgledao susret s pokojnim rođacima koji su došli da ih dočekaju. Često kažu da nisu ni htjeli vratiti se natrag i da im je bilo jako udobno. Kao magnet koji ih privlači”, rekao je.