Žene su čulo tiho cviljenje
Foto: Pexels

Skupina žena iz Brazila čula je tiho cviljenje koje je dolazilo iz grma, pa su odlučile pogledati očekujući male štence. No kada su se približile otkrile su strašnu istinu – radilo se o napuštenim novorođenim blizancima!

U šoku i očaju, jedna je brazilska majka ostavila svoje dvije male curice u grmlju. Sudbina tih djevojčica sigurno bi završila tragično da Bog nije postavio tu skupinu žena na pravo mjesto u pravo vrijeme!

napušteni blizanci
Foto: Facebook

Pronalazak novorođenih djevojčica

Dok je skupina žena prolazila čuli su kako iz obližnjeg grma dolazi slabašno cviljenje, no kada su otišle pogledati o čemu se radi otkrile su nešto strašno.

„Mislila sam da se radi o psu a kada sam otišla pogledati shvatila sam da su to dvije bebe“, rekla je jedan žena koja je otkrila malu djecu.

Objavljuje Delegado WaldirSubota, 22. srpnja 2017.

Na podu su ležale napuštene bebe kojima su pupčane vrpce još bile povezane. Policija koja istražuje slučaj smatra da je netko došao u bijelom kombiju, ostavio bebe ubrzo nakon poroda, i zatim pobjegao.

Jedna je beba težila 1.5 kg, dok je njezina sestra imala nešto više od 1.5 kg.

Strašno je i pomisliti što bi se s djevojčicama dogodilo da ih nisu našli na vrijeme. Na sreću, Bog se za njih pobrinuo.

Veliku planovi za novorođene blizance

U bolnici su liječnici pregledali bebe i očistili ih. Blizanci su bili u stabilnom stanju, što je čudno s obzirom na okolnosti!

Foto: Facebook

Svi su u bolnici navijali za ove dragocjene djevojčice, pa su im dali posebna imena.

Jednu su djevojčicu nazvali Eloa, što znači „Bog“, a drugu su nazvali Heloisa, što znači „Žena ratnica“.

Medicinsko je osoblje pazilo na male djevojčice dok nisu ojačale, a one su i narasle dovoljno da ih se može usvojiti. Unatoč traumatičnom početku, ne treba ni sumnjati da Bog za ove djevojčice ima velike planove!

„Ako me otac i mati ostave, Jahve će me primiti.” (Psalam 27, 10)