Policajac je sreo zlostavljanu djevojčicu, a kasnije mu nešto nije dalo mira

Policajac Brian Zach je sreo zlostavljanu djevojčicu, a kada se vratio kući nešto mu nije dalo mira. Cijelo vrijeme je razmišljao o njoj. 

Naime, Brian se prvi put susreo s Kailom u ožujku 2018. godine dok je radio u policijskoj postaji Kingman u Arizoni. Odgovorio je na poziv koji je stigao iz doma djevojčice.

“Bojali smo, jeli, držala me za ruku, bila je preslatka. Kad su detektivi stigli, uzeli su je i odvezli u bolnicu”, prisjetio se Zach koji je proveo vrijeme s djevojčicom do dolaska detektiva.

Policajac je stalno razmišljao o zlostavljanoj djevojčici

Njegova supruga Cierra otkrila je lokalnim medijima da je Brian od povratka s posla bio zaluđen Kailom.

“Neprestano je pričao o njoj”, kaže.

Nije se mogao pronaći član obitelji koji bi preuzeo skrb o djevojčici pa su se Zach i Cierra prijavili da joj privremeno pruže dom.

Policajac je stalno razmišljao o zlostavljanoj djevojčici
Foto: Good Morning America

“Došla je s jednom bočicom i vrećicom odjeće koja joj nije pristajala”, rekao je Zach.

Djevojčica je imala ozljede od zlostavljanja

Kad je Kaila stigla u njihov dom, još uvijek je imala ozljede koje su rezultat zlostavljanja koje je proživljavala u svom domu. Unatoč tome što je bila traumatizirana, Kaila je brzo napredovala.

“Drugi dan je moju suprugu zvala mama. Ja sam tjedan ili dva bio tip, a do polaska u predškolu zvala me tata”, dodaje policajac.

Nakon 30 mjeseci zajedničkog života Zach i njegova supruga su posvojili Kailu, prenosi Index.

It's beautiful to see #Arizonans open their hearts to #AZ foster youth looking for a safe, permanent, & loving place to…

Objavljuje Arizona Governor’s Office of Youth, Faith and Family – GOYFFSrijeda, 18. studenoga 2020.

“Živjeli smo s njom mjesecima ne znajući hoće li se vratiti biološkim roditeljima ili ćemo je moći zadržati. Naš cilj je bio pružiti joj ljubav dok možemo”, tvrdi Zach.

Kaže da je djevojčica u njihovu obitelj unijela smijeh i veselje. Voli se družiti i plesati.