NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeZlostavljana djevojčica s tumorom je svima pokazala da je ništa ne može...

Zlostavljana djevojčica s tumorom je svima pokazala da je ništa ne može slomiti

Upravo ćete upoznati nevjerojatno hrabru malenu djevojčicu s rijetkim tumorom koja je svima pokazala da je ništa ne može slomiti.

Lindsay se jako dobro sjeća dana kada je rodila svoju kćer, Autumn. Još uvijek može čuti liječnike i medicinske sestre kako zamuckuju i trče nakon što je rodila. 

Vikali su: „O Moj Bože.“ 

To su činili jer je Autumn rođena s tumorom koji je vukao prema dolje desnu stranu njezinog lica zbog čega joj je koža isto padala. 

Kako je rasla, tako je rastao i tumor. 

Liječnici su joj dijagnosticirali neurofibromatozu tipa 1 (NF1), genetski poremećaj koji uzrokuje pojavu benignih tumora na živcima te abnormalnu pigmentaciju kože. 

VIDI OVO: Tumor je zahvatio djevojčicino lice, a onda je jedan čovjek sve promijenio

Autumn trenutno svaki dan uzima lijekove za smanjenje tumora, a Lindsay kaže da je napredak vidljiv unatoč manjku istraživanja o toj vrsti tumora. 

Autumn, koja sada ima 10 godina, se već naviknula na redovne posjete liječniku, zlostavljanje i neugodu… no i dalje je ostala jako hrabra. 

Druga su ju djeca nazivala užasnim imenima kao „čovjek-slon“ i „grbavac“, ali je ona naučila prijeći preko te okrutnosti i živjeti svoj život pozitivno, s ljubavlju i podrškom. 

Na snimci u prilogu možete upoznati tu fantastičnu djevojčicu.