12 znakova da se žena sviđa muškarcu (vjerniku)

Uživa razgovarati s vama i slušati što imate za reći.

Po kojim znakovima kršćanka može prepoznati da se sviđa muškarcu koji je vjernik kao i ona. Postoje neki signali na koje valja obratiti pozornost.

Ako ste se zaljubili u muškarca, možda se pitate osjeća li i on isto prema vama. Iako ne postoji siguran način da čitate nečije misli, postoje neki tragovi koji vam mogu pomoći da shvatite je li on zainteresiran za vas više od prijatelja, piše Goprouder.com.

Evo 12 znakova na koje treba obratiti pažnju, a koji mogu pokazati da se sviđate kršćanskom muškarcu.

1. Poziva vas na crkvene službe ili događaje.

On želi provoditi vrijeme s vama i podržati vaš duhovni rast. Možda će vas također htjeti upoznati sa svojom crkvenom zajednicom i vidjeti kako se uklapate. Ako vas zamoli da mu se pridružite na bogoslužju, proučavanju Biblije ili društvenoj aktivnosti, vjerojatno je zainteresiran za vas.

2. On vas pita u što vjerujete i zašto.

On želi razumjeti vaša uvjerenja i vrijednosti te vidjeti jesu li kompatibilni s njegovima. Može vam postavljati pitanja o vašem putu vjere, vašim pogledima na određene teme ili vašem osobnom svjedočenju. On traži dokaze da ste duboko razmišljali o onome u što vjerujete i da ste otvoreni za učenje više.

3. On želi vidjeti vašu vjeru (ili moralni kodeks) na djelu.

Stalo mu je do toga kako se ponašate prema drugima i kako živite prema svojim uvjerenjima. Može promatrati kako komunicirate s ljudima u crkvi, na poslu ili u svojoj obitelji. Također može tražiti prilike da služi s vama ili vam na neki način pomogne. On traži znakove da ste ljubazna i brižna osoba koja slijedi zlatno pravilo.

4. S vama razgovara često i pažljivo.

Uživa razgovarati s vama i slušati što imate za reći. On može inicirati kontakt s vama putem poruka, telefona ili društvenih mreža. Također vas može osobno potražiti i pokušati sjesti do vas ili stajati blizu vas. Obraća pozornost na ono što govorite i pamti detalje o vašem životu.

5. Njegov se govor tijela mijenja u vašoj prisutnosti.

Svoju privlačnost prema vama može pokazati suptilnim ili ne tako suptilnim gestama. Može se više smiješiti, uspostavljati kontakt očima, naginjati se, dodirivati ​​vašu ruku ili odražavati vaše pokrete. Također vas može pokušati impresionirati tako što će se dobro odijevati, uređivati ​​ili pokazivati ​​svoje vještine ili talente.

VIDI OVO: 6 znakova da je tog muškarca Bog poslao u vaš život

6. Često vas promatra.

Može vas baciti pogledom s druge strane sobe ili pokušati uhvatiti vaš pogled tijekom usluge ili događaja. Također može brzo skrenuti pogled ili pocrvenjeti kad vidi da ga primijetite. Pokušava izraziti svoje zanimanje za vas, a da pritom nije previše očit ili nametljiv.

7. Uvijek se smiješi kada razgovara s vama.

On pokazuje svoju sreću i entuzijazam kada komunicira s vama. Može se smijati vašim šalama, dati vam kompliment ili vas zafrkavati. On također može izraziti njegovo divljenje ili zahvalnost za nešto što ste učinili ili rekli. Pokušava učiniti da se osjećate dobro i pokazati svoje pozitivne osjećaje prema vama.

8. Postavlja osobna pitanja.

Želi vas bolje upoznati i naučiti više o vašoj osobnosti, preferencijama, hobijima, ciljevima, snovima i strastima. Može vas pitati o vašoj obitelji, vašim prijateljima, vašim interesima, vašim mišljenjima ili vašim iskustvima. Također može podijeliti osobne podatke o sebi i otvoriti vam se o svojim nadama i strahovima.

9. On poštuje vaše mišljenje i odluke.

Cijeni vaš doprinos i ne pokušava vam nametnuti svoje stavove. Možda se ne slaže s vama po nekim pitanjima, ali ne raspravlja i ne omalovažava vas. On vas također može podržati u vašim izborima i ohrabriti vas u vašim nastojanjima. Pokušava pokazati da mu je stalo do onoga što mislite i osjećate.

10. Iskreno i često vam daje komplimente.

Primjećuje vaš izgled i vaše kvalitete i izražava svoje divljenje prema njima. Može vam dati kompliment za vašu kosu, vašu odjeću, vaš osmijeh, vaš glas ili vaše talente. Također vam može dati kompliment za vaše karakterne osobine, kao što su dobrota, velikodušnost, vjernost ili mudrost. Pokušava pokazati da ste privlačni i vrijedni divljenja.

11. Pokazuje interes za vaše hobije i strasti.

Želi naučiti više o tome što vas čini sretnom i uzbuđenom. Možda će vas pitati o vašim hobijima i strastima i pokušati vam se pridružiti u njima. Također može podijeliti svoje hobije i strasti s vama i pozvati vas da sudjelujete u njima. Pokušava pokazati da voli provoditi vrijeme s vama i dijeliti zajedničke interese.

12. On moli za vas i s vama.

On brine o vašem duhovnom blagostanju i rastu. Može se moliti za vas privatno ili javno, tražeći od Boga da vas blagoslovi, zaštiti, vodi ili izliječi. Također se može moliti s vama kada ste zajedno, bilo prije obroka, prije spoja ili prije teške situacije. Pokušava pokazati da cijeni vaš odnos s Bogom i želi Mu se približiti s vama.

NAJNOVIJE!