10 znakova emocionalne afere

Koji su znakovi emocionalne afere? Ako ste primijetili neke od sljedećih znakova, možda ste se nesvjesno našli u njoj.

Uvijek je u mislima

Kada se probudite ujutro, mislite upravo na njega ili nju, a uvečer zaspete uz iste misli.

Želite izraziti osjećaje toj osobi

Dobili ste promaknuće na poslu, dijete je osvojilo važan turnir ili ste dobili novac na lutriji – nije bitno koja je dobra vijest u pitanju, ali želja vam je to podijelite s tom osobom.

Šaljete joj poruke

Vezano je uz prethodnu stavku, a još jedan pokazatelj da vam je previše stalo – šaljete mu/joj poruke više nego supružniku, majci ili prijateljicama. Zapitajte se zašto.

Radujete se susretima

Iskoristit ćete svaku priliku da ga vidite čak i ako to znači da ćete manje viđati sve druge ljude u svom životu ili pak bez srama otkazati dogovor s prijateljima.

Uspoređujete

Razmišljate kako se ponaša i što voli raditi pa želite da i vaš partner bude više poput njega. To se odnosi na sve razine, od izgleda do pogleda na svijet i životnih načela.

10 znakova emocionalne afere
Foto: Pixabay

Što odjenuti, pitanje je sad

Da, poput školarke, skloni ste se dugo spremati ako znate da ćete ga sresti. A kada konačno odlučite što odjenuti, razmišljate što ćete govoriti i kakav dojam želite ostaviti.

Osjećate povezanost

Nije bitno radi li se o poslovnim problemima, životnim stavovima ili nečem trećem, ali jasno vam je da on ili ona jako dobro razumije što želite reći te osjećate povezanost na mentalnoj i emocionalnoj razini.

Tajne

Ako toj osobi potrebu reći neke intimne trenutke i razmišljanja više nego partneru, jasno je da se ne radi samo i dobrom prijateljstvu.

Dijelite intimu

Jedan od znakova da ste prešli granicu svakako je i razgovor o partneru. Bez obzira na to kakve probleme imate u braku, treća osoba ih ne bi trebala znati. To bi vam se lako moglo obiti o glavu.

Maštate o toj osobi

Ako ste se samo jednom zapitali kako se ljubi, je li nježan ili neobuzdano strastven, prešli ste granicu i počinili emocionalnu prevaru.

NAJNOVIJE!