Liječnik cijelo vrijeme lagao majku nagovarajući je da pobaci dijete

Majka dvoje djece bila je presretna kada je doznala da je ponovno trudna. No, nedugo zatim je saznala da nosi dijete s Downovim sindromom.

Nedugo nakon toga, kada je njena prijateljica rodila svoje prvo dijete, Courtney je napisala potresno pismo svom liječniku.

“Dragi doktore, prijateljica mi je nedavno ispričala kako joj je liječnik na prenatalnom sonogramu rekao da je s njezinom bebom sve u redu.”

Kada je njezin sin rođen s Downovim sindromom, posjetila je istog liječnika.

Tada joj je rekao: “Zar ti nisam rekao da je savršen”.

lijecnik-lagao

Ona u pismu nastavlja:

“Bila sam sretna zbog svoje prijateljice, ali me je preplavila tuga zbog onoga što se meni dogodilo. Voljela bih da ste i vi bili kao taj liječnik i da ste me podržali. Umjesto toga, vi ste predložili da prekinem trudnoću, a ja sam bila prestrašena.”

Umjesto da ste me podržali, vi ste govorili kako će naša kvaliteta života biti vrlo loša uz dijete s Downovim sindromom i da trebamo razmotriti želimo li ga zadržati, a ja sam vam čak i rekla koje ime želim dati svojoj kćerki. ”

Napisala je da je od te posjete bila prestrašena, kao i svakog narednog pregleda.

To je bilo najteže razdoblje u njezinom životu.

Njeno dijete je bilo savršeno, te nikako nije mogla podnijeti činjenicu da ju je doktor cijelo vrijeme lagao.

lijecnik-lagao-2

U pismu dalje stoji:

“Nisam ni ljuta, ni ogorčena, samo sam tužna. Tužna sam jer vam oni detalji poput preslatkih malih prstića, malih pluća, slatkih malih očiju i ušiju ništa ne znače. Tužna sam jer mislite da dijete s Downovim sindromom utječe na kvalitetu života i tužna sam što ste danas možda nekoj drugoj budućoj mami to rekli. ”

Courtney je na kraju napisala da je njena kćerka samo poboljšala kvaliteta njihovih života, te mnoge dirnula.

Ona im je zapravo otkrila što je to čista ljubav.

“Zato vas molim da sljedećeg puta kada majka dođe s bebom u trbuhu, bebom koja ima Downov sindrom, recite toj majci istinu, recite joj da je njeno dijete savršeno.”

IZVOR:Novi.ba

NAJNOVIJE!