Nitko nije ni sumnjao da malena Giselle ima problema sa srcem sve do rutinskog liječničkog pregleda kad je imala sedam mjeseci. No, njezin je kratki život, ispunjen radošću završio sa viđenjima Isusa i neba, što je utješilo one koji su je najviše voljeli.

“Ne znam zašto je Giselle s time rođena”, rekla je Tamrah Janulis, Gisellina majka. “To pitanje ću postaviti Bogu.”

Sa sedam mjeseci, doktori su joj otkrili urođenu srčanu manu poznatu kao tetralogija Fallot, najčešći uzrok sindroma plave bebe. Tamrah i njezin suprug Joe ostali su potpuno zaprepašteni kad su im doktori rekli da Giselle nedostaje plućno krilo i arterije.

“Mislila sam da je s njom sve u redu”, prisjeća se Tamrah. “Nisam bila spremna. Bila sam u bolnici i moj svijet se u potpunosti srušio. Bila sam u šoku, bez riječi.”

Neki medicinski stručnjaci rekli su da Giselle može doživjeti 30-tu, dok su drugi čudili što je uopće živa.

Dva mjeseca kasnije, liječnici su izveli operaciju srca i otkrili da je Gisellino srce izgledalo kao “zdjela špageta” ili “ptičje gnijezdo”, s malim nitima kao venama koje su se pojavile, pokušavajući nadoknaditi arterije koje nedostaju.

Nakon operacije, jedan od specijalista preporučio je presađivanje srca i pluća, rijedak postupak, obično neuspješan kod dojenčadi.

Tamrah i Joe odlučili su to odbiti, no slijedili su liječničke upute što se tiče medicinske terapije. “Davala sam joj lijekove svaki drugi sat i injekcije dva puta dnevno”, kaže Tamrah. “Nosila sam ju svugdje sa sobom i nikad je nisam ispuštala iz vida.”

Bistro dijete, Giselle naučila je abecedu sa 10 mjeseci. “Ništa nije zaustavilo Giselle”, kaže Tamrah. “Voljela je ići u zoološki vrt. Jahala je konje sa mnom. Sve je radila.”

“Mi smo prava glazbena obitelj, a Giselle je uvijek pjevala”, dodala je.

Kako su mjeseci prolazili, Giselline ruke, noge i usne počele su pokazivati blagu plavkastu nijansu, a kontrolni aparat je pokazivao da joj srce ne radi ispravno.

Nakon njezinog drugog rođendana, imala je prvo viđenje Isusa. To se dogodilo u njihovoj obiteljskoj sobi, samo nekoliko tjedana prije nego je umrla.

“Hej Isuse. Bok. Bok Isuse”, rekla je, pri čemu se mama iznenadila.

“Što vidiš, dušo? Tamrah ju je upitala.

“Bok Isuse. Bok”, nastavila je malena Giselle, širom otvorenih očiju s oduševljenjem.

“Gdje je On?”

“Tamo”, pokazala je.

Giselle je imala barem još dva viđenja Isusa u tjednima prije odlaska na nebo. Jednom je to bilo u automobilu dok su se vozili, a drugi put u trgovini.

IZVORBlog.godreports.com