Poruka umirućeg čovjeka koju morate čuti: ”Raj je stvaran, ali i pakao”

Raj je stvaran, ali i pakao, poručio je umirući čovjek, moleći ljude da ozbiljno shvate njegovu posljednju poruku, najvažniju koju je u životu dao.

Bolovao je od raka i znao da mu se bliži kraj. Zamolio je sina za jednu uslugu – da svijetom podijeli njegovu zadnju poruku, poruku o Bogu.

Herbert Broome umro je ubrzo nakon što je videouradak objavljen na Youtubeu, a njegov sin održao je obećanje, podijelio je očevu poruku, posljednju i najvažniju.

Herbert je bio zaštitar i kao takav znao je puno o sigurnosti. No, ono što je poručio ljudima nema veze s njegovim poslom.

“Za grešnike nema sigurnosti. Kako ćete se osigurati u ovom grešnom svijetu. Jedini način je prihvatiti Isusa kao jedinog Spasitelja”, kazao je umirući starac, dodajući kako je “sva sigurnost u Bogu”.

Raj je stvaran, ali i pakao poručio je Herbert, moleći ljude da ozbiljno shvate njegovu posljednju poruku, najvažniju koju je u životu dao.

VIDI OVO: Posljednje riječi umirućih ljudi: Kako izgleda smrt vjernika?

“Bog mi je pokazao trenutak raja. Vidio sam anđela”, ispričao je starac susprežući suze.

Ali vidio je i pakao. Bog mu je, kako je rekao, pokazao i to grozno mjesto.

“Pakao je strašno, strašno mjesto. Ne želim vidjeti ikoga da ide tamo, ne možete ni zamisliti kako je grozno. Čuo sam mrmljanje tisuće glasova, svi u isto vrijeme”, ispričao je drhtavim glasom.

“Kažem vam, morate odabrati. Ne stavljajte svoje povjerenje i ljubav u novac, kuće… samo je Bog stalan i nepromjenjiv”.

IZVOR:Dnevno.hr

NAJNOVIJE!