Je li RFID čip Žig zvijeri?

RFID čip nije ništa novo. Postoji već dosta godina. Tek sada postaje zapažen zbog tehnologije koja ga podupire.

RFID čip, koji je veličine zrna riže, se postavlja izravno pod kožu. Zamjenjuje bar-kod, ili magnetsku traku na poleđini kreditne kartice (kao i mnoštvo drugih stvari).

Na kraju, mnoge radnje, posebno marketi s namirnicama, će se povezati tako da će “čipirani” kupci moći napune košarice i jednostavno izaći na vrata – i sve će biti uredno plaćeno.

U financijskom smislu, neće biti potrebe za nošenjem gotovine, kreditnih ili debitnih kartica. I sada, vrlo malo transakcija iziskuje plaćanje gotovinom. U stvari, direktor Applea, Tim Cook, predviđa da sljedeća generacija djece neće znati što je novac.

S moje točke gledišta, sviđaju mi ​​se pogodnosti, ali mi se ne sviđa što bi uređaj pratio moj svaki pokret. Ova mogućnost praćenja pruža priliku potencijalnoj totalitarnoj vladi ograničiti i kontrolira slobodu svake osobe pod njihovom teritorijem. Naravno, postoje i neke prednosti ovoga. Ovi uređaji mogu lako locirati stariju dementne osobu, neposlušno dijete, ili odbjeglog tinejdžera ili psa.

Moja kći je ugradila GPS čip u jednom od njezinih psa. Čip je pratio i zabilježio svaki njegov pokret. Svima nam je bilo zanimljivo dok smo ga pratili. S druge strane, sigurno ne želim da mene netko prati.

Drugi problem koji vidim s elektromagnetskim frekvencijama koji napadaju naš mozak dolazi od jednostavnih uređaja kao što su mobilni telefoni. Sve više dokaza podupire tvrdnju da ove frekvencije koje bombardiraju naš mozak izazivaju rak. I dok telefone koristimo povremeno, kako bi bilo da imamo trajni čip smješten u našem tijelu?

Sada, da se vratimo na pitanje, sumnjam da su RFID čipovi 666 alat zvijeri da prisile one u Velikoj Nevolji da se pokore Antikristu ili da im bude zabranjeno kupovati ili prodavati osnovne namirnice, ili da se zaposle.

Ako imate dovoljno godina, onda se sjećate buke koja je nastala kada su kreditne kartice postale standardan način plaćanja u Americi. Mnogi su se plašili da je Zvijer blizu.

Ako imate dovoljno godina, onda se sjećate uvođenja bar-kodova u američko društvo. Mnogi kršćani su bili uvjereni da su bar kodovi početak antihristovog dijela. Naravno, sada znamo da ni kreditne kartice ni bar kodovi nemaju ništa sa Žigom Zvijeri.

Moje osobno mišljenje je da većina kršćana koji su zabrinuti o RFID čipovima idu koracima prošlih generacija.

Da se prisjetimo, postoje mnoge paralele između ovih čipova i Žiga Zvijeri (Otkrivenje 13,8-9).

  • Oboje imaju zajedničku točku kupnje i prodaje i drugih ekonomskih pritisaka.
  • Tvrdnja da će Žig biti smješten na čelu ili dlanu desne ruke sigurno se slaže s ugradnjom današnjih RFID čipova pod kožu.

Uzgred, Biblija kaže da će zvijer ubiti svakoga tko odbije primiti Žig. Kao odgovor na to, Biblija kaže da će Bog ubiti svakoga tko primi Žig!

Može li Žig Zvijeri biti tetovaža? Ne vidim zašto ne.

Na isti način na koji farmeri žigošu svoju stoku radi identifikacije, Antikrist će iskoristiti Žig i identificirati one koje su njegovi. Da budem direktan, RFID čipovi jesu krajnje sredstvo identifikacije.

“Je li u redu imati čip?” – Odgovor u mojoj glavi liči na bacanje novčića. Kreditne kartice i barkodovi su postali svakodnevne stvari u našoj kulturi, a mislim i da RFID čipovi nisu daleko od nas. Iskreno, to me baš plaši. Naravno, i vi i ja znamo da vlada ima svakakve načine i sredstva da prikupi skoro svaku informaciju koju želi o nama – već sada.

Autor: Dr. Roger Barrier; Prijevod: Ivana R.; Izvor: Crosswalk.com

NAJNOVIJE!