‘U Isusovo ime’: Muškarac izgovorio 3 riječi koje su spasile život djevojci zarobljenoj u zapaljenom autu

u Isusovo ime tri riječi
Foto: Pixabay

Tri “magične” riječi impulzivno su izašle iz usta zaprepaštenog čovjeka kada je ugledao djevojku kako vrišti od bolova u zapaljenom automobilu na autoputu u Teksasu. Tri riječi bile su: ”U Isusovo ime”.

Te riječi spasile su 22-godišnju Mishelle od vatrene smrti, a mnogi vjeruju da je riječ o pravom čudu.

Scot Love kaže da je putovao za San Antonio kada je čuo buku nedaleko od mjesta gdje je stao.

Tada je na autoputu ugledao zapaljeni automobil te instinktivno požurio spasiti ljude koji su bili zarobljeni unutra.

Prednji dio vozila je u potpunosti zahvatio plamen, a gorivo je bilo sa strane, tako da je bio nemoguć pristup prednjim vratima, rekao je muškarac.

Mischelle je nastavljala vikati: “Ne možeš me ostaviti! Gorim! Gorim!”

Love je osjetio kako odmah treba nešto učiniti bez obzira na posljedice za njegov život. Dok je razmišljao što da učini, tri riječi su izašle iz njegovih usta.

“Nisam o tome razmišljao – rekao sam: ‘U Isusovo ime’ te ponovio još jednom. Rekao sam, ‘U Isusovo ime’, a kada sam izgovorio drugi put, rekla mi je ‘Noge su mi slobodne!”’

Potom sam uhvatio ženu ispod ruku nakon čega je bez problema izašla van.

Love je već razgovarao s ocem djevojke koji mu je potvrdio da se oporavlja od nesreće.

Prišla je beskućniku i ukrala mu novac: Nitko nije očekivao ono što je uslijedilo! Ovaj društveni eksperiment će vas natjerati da se zamislite kakvi smo to ljudi!
10 nepopularnih istina koje vaš sin treba čuti od vas Trebamo nastaviti iznositi samo istinu, čak i ako nije popularna, jer je u istini sloboda.
Jesu li materijalni blagoslovi znak Božje naklonosti? Ako nas bude materijalno blagoslovio, to nije zato što smo mi zaslužili, nego je to zato što je On dobar i želi nam blagoslov.

IMAŠ KOMENTAR?