Preživjela je pad zrakoplova u kojem je život izgubilo 107 ljudi, a ono što Bog sada čini po njezinom glasu je nevjerojatno!

djevojka pad zrakoplova
Snimka zaslona: YouTube

Kechi je imala samo 16 godina kada je doživjela stragičnu zrakoplovnu nesreću u kojoj je život izgubilo 107 ljudi. Pad zrakoplova je preživjela ona i još jedna osoba, no bilo joj je potrebno fizičko i emotivno iscjeljenje.    

Vezana za bolnički krevet od glave do stopala, u glazbi je pronalazila utjehu. Iako je oduvijek voljela strastveno pjevati, njezina želja je tada još više porasla!

Ovih dana je napravila korak vjere kada se prijavila u show America’s Got Talent, a njezina izvedba pjesme ‘’Thinking Out Loud’’ je digla cijelu publiku na noge. Kakav nevjerojatan trenutak!

Naša beba zbog ovoga više nije s nama, već je u Božjem zagrljaju: Roditelji, pazite da se ne dogodi vašem djetetu Shane i Nicole Sifrit su 1. lipnja dobili svoju kćerkicu Marianu. Sve je bilo u redu, a onda je, samo tjedan dana nakon rođenja, Mariana postala letar...
Oženjeni muškarac poslao je zavodljivu poruku udanoj ženi: Ovakav odgovor nije očekivao! Kada je novi „prijatelj“ započeo razgovor s njom, nije vidjela ništa neobično u tome.
Dvogodišnjak čudesno spasio brata blizanca na kojeg se srušio ormar Dvogodišnji blizanci Brock i Bowdy Shoff iz Utaha bezbrižno su se igrali u svojoj sobi kada se na Brocka odjednom srušio drveni ormar.

IMAŠ KOMENTAR?