Tek rođena beba bačena u septičku jamu: Dva dana je ležala u smeću, a onda se dogodilo čudo!

beba u smeću
Snimka zaslona

Tek rođena beba je spašena dva dana nakon što je bačena u septičku jamu koja se više ne koristi, u zapadnoj Javi u Indoneziji.

Lokalno stanovništvo čulo je plač bebe koji je dopirao ispod komada drveta, kamenja, lišća u rupi koju su mještani koristili za bacanje smeća.

Malenog dječaka su odmah odvezli u bolnicu, gdje se oporavlja. Prema riječima jednog mještanina, svi su plakali kada su pronašli bebu.

“Otišli smo do te napuštene kuće i vidjeli bebu, koja nije imala nikakvu odjeću na sebi”, rekao je on. Mještani su rekli lokalnim medijima da je beba na glavi imala posjekotinu, a da je i posteljica pronađena u blizini, doznaje Daily Mail.

Pozvana je i policija koja je pretražila kuću u čijem dvorištu je beba pronađena, ali unutra nije bilo nikoga. Za sada je nepoznato jesu li vlasnici kuće povezani s ostavljenom bebom.

Policija je zatražila da se naprave DNK testovi ne bi li tako mogla ući u trag roditeljima bebe.

Bože, hvala Ti što si joj spasio život!

Naša beba zbog ovoga više nije s nama, već je u Božjem zagrljaju: Roditelji, pazite da se ne dogodi vašem djetetu Shane i Nicole Sifrit su 1. lipnja dobili svoju kćerkicu Marianu. Sve je bilo u redu, a onda je, samo tjedan dana nakon rođenja, Mariana postala letar...
Zvijezda Beverly Hillsa se na internetu hvali sinom koji nosi haljinice Zvijezda "Beverly Hillsa 90210", Brian Austin Green (44), kaže da mu je svejedno odijevaju li se njegovi sinovi u haljine ili hlače jer je to potpuno ...
Oženjeni muškarac poslao je zavodljivu poruku udanoj ženi: Ovakav odgovor nije očekivao! Kada je novi „prijatelj“ započeo razgovor s njom, nije vidjela ništa neobično u tome.

IMAŠ KOMENTAR?