Sestre su najbolje, iako znaju biti i najgore. No na kraju dana se osjećate sretno što takvu nevjerojatnu ženu imate u svome životu.

Donosimo 12 razloga zbog kojih ste jako blagoslovljeni sa sestrom u svome životu.

1. Ne morate se objašnjavati

S nekim svojim prijateljima morate se objašnjavati zato što oni ne poznaju vaša djela i vašu pozadinu. Vaša sestra zna sve to i ona vas jako dobro poznaje. To je sjajno zato što s njom možete biti bez da vas osuđuje.

2. Izgradila vas je

Ona je za vas učinila nebrojene predivne stvari koje su vas učinile boljom osobom i pomogle vam u teškim trenucima (kao kada je vas optužila da ste nešto slomili) i to je sve pomoglo izgraditi vas u sadašnju osobu.

3. Možete se hvaliti o svačemu, a da i nije hvaljenje

Kada želite nešto ispričati nekomu zato što je toliko nevjerojatno, a ne možete to učiniti zato što većina ljudi takvo nešto shvaća kao samohvalu, tada zovete svoju sestru. Njoj možete reći sve a da to ne izgleda kao hvaljenje. Kao bonus dobijete to da je ona isto oduševljena vašim uspjehom.

4. Vaše praštanje nema granica

Nema veze što je učinila. Nema veze koliko ste ljuti. Naposljetku ćete joj oprostiti, to je neizbježno.

5. Ona je vaš uzor

Vi želite biti poput nje. Sjajno je što se ona isto ugleda i na vas.

6. Možete se osloniti na nju

Bolje da se nitko s vama ne kači jer se kače i s vašom sestrom. Ona će vam biti podrška, vaš partner na kojeg se uvijek možete osloniti.

7. Ona vidi kroz vas

Ne možete pobjeći s prijestupom zato što ona zna što ste napravili. Ona zna što se događa. Neka vam bude drago što je iskrena s vama.

8. Niste ljubomorni na njezin uspjeh

Previše ste uzbuđeni i sretni zbog nje i niste ljubomorni. Iskreno, s njom ste bili na svakoj dionici puta i njezine pobjede su i vaše pobjede.

VIDI OVO: Citati o sestrama: 20 najljepših citata koji opisuju taj jedinstven odnos

9. Ona vjeruje u vaše snove

Možda vam je san završiti fakultet ili postati profesionalan plesač, a taj vam se san čini nedostižnim. No ona zna da je to moguće i zbog toga i vi počinjete to vjerovati.

10. Ona čuva vaše tajne

Ona je vaš prvi savjetnik zato što znate da joj se možete povjeriti u najvećim tajnama.

11. Ona daje najbolje savjete

Njoj govorite svoje najveće problem i zbrke zato što znate da je ona ta koja će vas uputiti u pravom smjeru.

12. Ona je jedina osoba koja vas ZAISTA razumije

Nekim ljudima pokušavate objasniti nešto, no riječi su nedostatne. S vašom sestrom to nije problem. S njom ne trebate savršene riječi jer je ona vaša – sestra, piše Familyshare.

IZVORFamilyshare.com