Ništa što ti se događa nije slučajno, i kada se čini da je tako

ništa nije slučajno
Foto: Pexels

Ima li Bog plan za tvoj život? Ima. U Svetom Pismu je otkriveno da On želi da Njemu donosiš slavu (Iz 43,7), da ne griješiš (Dj 17,30) i da vjeruješ u Isusa (Iv 3,16), kako bi bio spašen od propasti. 

Što se tiče potpunog, savršenog plana za tvoj život, što se više predaješ Bogu, kao što kaže i Sveto Pismo, to ćeš se savršenije uklopiti u Njegov sveti plan za tvoj život. 

Ovom zemljom kročiš s razlogom. Ništa što ti se događa nije slučajno, i kada se čini da je tako. Sve te oblikuje. I bolesti, i nevolje, i brige, i problemi…

Samo ustraj, jer kada prođeš sve to, shvatit ćeš – “iako ja nisam razumio, Bog je znao. Radi toga sam ovo što jesam. Bez Njega to nikada ne bih postao.”

Kada u svojoj nevolji zavapite Gospodinu, evo što se događa On je nježan Otac koji suosjeća sa svakim našim vapajem.
Krist je poslan na svijet da ozdravi slomljena srca Zašto oni koji su slomljena srca radije iz godine u godine idu u tom stanju dalje nego da donesu svoje srca ovom velikom liječniku?
Ništa nije sakriveno od Krista Isus ne samo da poznaje sve ljude, kako onda tako i danas, također zna što će ljudi misliti i raditi sutra. Zna sve što će se dogoditi.
Ovo su najstrahovitiji dani povijesti od vremena apostolâ do danas Znaci na zemlji, u zraku ili na zvjezdanom nebu nepogrešivom točnošću dokazuju slavnu biblijsku istinu da se Gospodin ponovno vraća na ovu zemlju i da...

IMAŠ KOMENTAR?