60 poljoprivrednika žanje 1.200 jutara zemlje za susjeda koji ima rak u 4. stadiju

Kada su poljoprivrednici čuli da njihov susjed i kolega ima rak, odlučili su mu pomoći u žetvi njegove zemlje. 

Nitko ne voli biti bolestan, jer nas to čini slabima. Oni koji imaju ozbiljne bolesti postaju tako slabi da ne mogu čak niti raditi, a kada ne mogu raditi ne mogu se brinuti za sebe i svoje obitelji.

Larry Yockey, 63-godišnjak iz Ritzvillea, Washingtona dobio je dijagnozu 4. stadija raka kože. Prije dijagnoze Larry je mogao raditi na svojoj farmi od 1.200 jutara. No, nakon nekog vremena postao je toliko slab da više nije mogao raditi.

Snimka zaslona

Larryjev rak se od njegove dijagnoze proširio i nije mu ostavio druge mogućnosti, nego da prestane raditi na svojoj farmi.

„Rak se proširio na kosti, tako da imam slomljeni kuk i rebra“, rekao je Larry za WCNC.

Nakon što su njegovi kolege poljoprivrednici u okrugu Adams postali svjesni situacije, počeli su organizirati žetvu za četvrtu generaciju poljoprivrednika.

Snimka zaslona

Skupina poljoprivrednika dala je svoj doprinos, iako su imali vlastite farme na kojima su radili. Prema izvorima, skupina poljoprivrednika provela je tri mjeseca pripremajući potrebne alate, kako bi poželi Larryjevu farmu od 1.200 jutara.

„Nisam znao da će to učiniti. Rekli su mi neka se ne brinem oko žetve, da će oni to srediti za mene“, rekao je Larry.

Poljoprivrednici su odradili posao, koji inače traje tri tjedna u samo šest sati, dok su Larry, njegova supruga i njihovo troje djece zapanjeno gledali.

Larry nije mogao izraziti koliko je bio zahvalan svojim susjedima.

„Zahvalnost za ovo što se sada događa se ne može opisati“, rekao je.

„Jednostavno mi je drago što sam ovdje i što mogu pomoći ondje gdje je pomoć potrebna“, rekao je Mike Doyle, jedan od poljoprivrednika koji je pomagao, prema CBS vijestima.

Larry je tako sretan što ima tako brižne susjede i prijatelje. Ova priča je ugrijala moje srce i ohrabrila me da nastavim činiti dobro za druge ljude.

Podijelite ovo na Facebooku kako biste nadanhnuli druge da čine isto!