7 znakova da vas muškarac s kojim izlazite želi oženiti

Ovo su najčešći znakovi koji otkrivaju da vas muškarac s kojim izlazite želi oženiti.

Koliko dugo muškarcu treba da shvati da se želi oženiti? Odgovor na to pitanje varira. Prema mnogima, ne postoji određeno vremensko ograničenje, ali prosječno vrijeme je do godinu dana. Međutim, znanost misli drugačije. Prema jednoj studiji, potrebno je oko šest mjeseci ili 172 dana da se muškarac oduči je li osoba s kojim je u vezi zapravo “ona prava”.

Obje strane u ljubavnoj vezi trebaju vezu bez pretvaranja. Važno je biti realan i iskren. Ali postoje li znakovi da muškarac s kojim izlaziš vidi više od veze?

7 znakova da vas muškarac s kojim izlazite želi oženiti

1. Pravi planove za budućnost

Muškarci ne iznose planove za budućnost sve dok nisu sigurni u njihovu realizaciju. Kada muškarac iznosi planove za budućnost to je znak da želi znati što mislite i vaše mišljenje mu je važno. On koristi riječi kao što su “naš”, “mi” i “nas” kada govori o budućnosti, a možda čak igra i igru ​​”Što ako…”. Može reći nešto poput: “Što ako se preselimo u Njemačku?” Neka se pitanja mogu činiti glupa, ali duboko u sebi želi znati poklapaju li se vaše ideje o budućnosti s njegovima.

2. On vas poziva u svakoj prilici

Želi da se osjećate kao dio njegovog života i često vas poziva na razne događaje. Ako mu se stvarno sviđate, pozvat će vas da se na druženje i s njegovim prijateljima.

3. Pričao vam je o svojim tajnim snovima

Ako vam govori o svojim nadama i snovima, svojim strahovima i izazovima, to pokazuje da vam se želi povjeriti. On traži nešto dugoročno.

PROČITAJTE: 23 kvalitete muškarca za kojeg se vrijedi udati

4. Upoznao vas je sa svojim roditeljima

Roditelji su najveća prepreka u svakoj vezi, jer su veliki dio života i njihovo mišljenje je važno. Muškarac koji želi da upoznate njegove roditelje je ponosan na vas i želi da se polako povezujete s njegovom obitelji.

5. Nedostaješ mu

Kada ste odsutni zbog posla ili nekog drugog razloga, a on vam jasno daje do znanja da mu nedostajete i da mu je žao što vas dvoje ne možete provoditi vrijeme zajedno, to je znak da je ozbiljan u vezi.

6. Uvijek dolazi na vrijeme ili čak urani

Kada je muškarac ozbiljan u vezi ona postaje prioritet. Ne želi da čekate i trudi se dati sve od sebe. Točnost pokazuje da se veseli što će provoditi vrijeme s vama, a ako se pojavi ranije, to stvarno znači da jedva čeka da vas vidi. S druge strane, ako stalno ruši planove, smišlja izgovore u zadnji čas ili kronično kasni, to je znak da mu se ne sviđate i da mu niste prioritet.

7. Izjavio je da te želi oženiti

Muškarci se ne šale s brakom niti olako shvaćaju budućnost. Ako je vaš muškarac otvoreno rekao da vas želi oženiti, vjerujte mu na riječ.

Unatoč činjenici da se s Bogom ne smijete nositi poput duha u boci koji će dati svoja nerazumna očekivanja, zapravo vas želim ohrabriti da vas Bog poznaje i poznaje osobu koju ima za vas. Jedan od načina da se kaže je li dotična osoba “suđena” je ako ta osoba ima istinske kvalitete koje ste od Boga tražili. Na primjer, pod pretpostavkom da ste iskreno tražili od Boga da vaš budući supružnik bude bogobojazan, ljubazan, brižan i pronicljiv, tada shvaćate da je Bog odobrio vezu ako je ispunio vaš zahtjev.